2777
2789
عنوان

دختر یا پسر ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 31 پست
هنوز عقلشون کامل نشده ... یا قشنگ جوابشونو بده بشورشون بذار کنار یا کلا بیخیال خواهری شعورشونو نشون ...

اتفاقا خیلی دوست دارم یه جوابی بدم و بشورم بزارم کنار ولی نمیدونم چی بگم ؟

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم امشب میرم سنو بیینم چیه یه پسر دارم دلم میخواد دومی دختر باشه ولی از شرایط جامعه امروزی میترسم نمیدونم وقتی بهم میگه دختره خوشحال باشم یا نباشم اطرافیامم همش میان میرن دعا میکنن بچم پسر باشه از حرفاشون بدم میاد ادمو دلسرد میکنن

خدایا شکرت 

عزیزم همه جا از این حرفا هست،من خودم الان یک پسر دارم حامله ام هستم فکر کنم این یکی ام پسر باشه خودم عاااشق دخترم ولی هنوز یک نیمچه امیدی دارم اما خانواده شوهرم احساس میکنم یکم ناراحتن چیزی نگفتن ها ولی رفتارشون یکم نشون میده که ناراضی ان واسه همین دوست دارم برم سونو بگن دختره چون اصلا حوصله حرفهای صد من یک غازو ندارم

تو هم غصه نخور خدا هر چی بده خوبه😄

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

منم دفيقا مسئله ي شمارو دارم.تو همين سايت انقد از پسر داشتن بد گفتن ازارم داده قشنگ.اطرافيانم كه هيچي واي دختره كه پشت پدر مادره،دختر سر ميزنه به ادم،پسر زن ميگيره ميره پشت سرشم نگاه نميكنه و...... هر چيم ادم ميخواد توجه نكنه نميشه انقد كه تو دل ادمو خالي ميكنن البته من خودمم عاشق دختر بودم ولي خدا نخواست هنوزم حسرتشو دارم با خودم تعارف ندارم كه ولي خدارو هزار بار شكر كه بچه هام سالمن من سعي ميكنم جوري پيريمو بسازم كه محتاج سر زدن اولاد نباشم چه پسر چه دختر پسر كوچولوم رو هم با دنيا عوض نميكنم

واقعا چرا اخه انگار اونا زحمت بزرگ کردنشو میکشن میگن تا دختر نداشته باشی نمیفهمی ما چی میگیم یا مثلا ...

مطمعن باش اگه بچت دختر بود یه نیم نگا هم بت نمیکردن...اینه رفتار مردم عجیبمون

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
منم دفيقا مسئله ي شمارو دارم.تو همين سايت انقد از پسر داشتن بد گفتن ازارم داده قشنگ.اطرافيانم كه هيچ ...

افرين دقيقا .. مادر بزرگ شوهر من دخترم داشت ولي پدرشوهرم بيچاره همه كاراشو ميكرد مهم اينه بچه هاي خوبي ادم تربيت كنه

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
چه میدونم به ما رسید دختر شد طلای نایاب 

من دو تا دختر دارم

واسه بارداری دومم هر کی بم میرسید بم میگفت انشالله پسر باشه

وقتی گفتم دومی دختر 

اول همه آجیم گفت  آخه

مادر شوهرم ک انگاری سکته کرده بود از ناراحتی

واسم مهم نبود مهم سلامتیشون

بنظرم جنسیت بچه ها یکی باشه خیلی بهتره

من قبل از بارداری رفته بودمحرم امام رضا انقدر دعا کردم بچه ی دومم دختر باشه خدا رو شکر خدا صدامو شنید

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
منم دفيقا مسئله ي شمارو دارم.تو همين سايت انقد از پسر داشتن بد گفتن ازارم داده قشنگ.اطرافيانم كه هيچ ...

واقع واسه مادر اولاد فرقی نداره منم عاشق پسرام هستم ولی خب معلومه که دوست داشتم دختر هم داشته باشم و نمیتونم دروغ بگم ولی نمیدونم چراا بقیه میخوان اینو به ادم ثابت کنن والا مگه دست خود ادم هست که بچه چی باشه من خیلی دکتر مشاوره رفتم و تغذیه و اینا رو رعایت کردم ولی صلاح خدا نبود دختر بشه حالا هم که ادعایی ندارم ولی خیلی حرف میشنوم 

من دو تا دختر دارم واسه بارداری دومم هر کی بم میرسید بم میگفت انشالله پسر باشه وقتی گفتم دومی دختر ...

منم وقتی از سونو اومدم مامانم با ذوق گفت چیه بچه گفتم پسره یه جوری گفت اه که صداش همش تو گوشمه 😣😣😣