2777
2789
عنوان

پرورش گل(عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 37 پست
من کاکتوس ندوست😢آخه میزنن توذوق اصلا رشد نمیکنن

بستگی به جای نگهداری داره.منم تو خونم کاکتوس رشد نمیکرد.یه اشنایی داشتیم گذاشته بود تو بالکن.از همین تیغ تیغیای شما حدود یه متر شده بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید مرطوب باشه حتما و یه کوچولو تاریک.مثلا من میذارم تو خاک که همش زیر خاک نباشه.بیشترش بیرون باشه. ...

جاش نیمه سایه بوده ولی هر روز مرطوب نکردم هر ۴یا  ۵ روزی با اسپری روش اب پاسیدم شاید به خاطره همونه مرسی عزیزم بابته راهنماییت

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
بستگی به جای نگهداری داره.منم تو خونم کاکتوس رشد نمیکرد.یه اشنایی داشتیم گذاشته بود تو بالکن.از همین ...

منم میزارم بالکن آخه بالکونمون آفتابگیر نیست

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

منم میزارم بالکن آخه بالکونمون آفتابگیر نیست

یه مورد دگ که من در مورد گلا فهمیدم خیلی به هوای تازه علاقه دارن.حالا بالکنت سایه هم باشه بازم چون هوای تازه بهشون میخوره گلا دوست دارن.خب تو خونه پنجره ای که افتاب بیفته تو نداری؟حتی یکی دو ساعت؟

یه مورد دگ که من در مورد گلا فهمیدم خیلی به هوای تازه علاقه دارن.حالا بالکنت سایه هم باشه بازم چون ه ...

چرا دارم میزارم همونجا

عزیزم بجز اون کاکتوس 

اون سه تای دیگه رو من داشتم خیلی زود رشد میکنن اونی که قرمزه تو سایه باشه رنگش به مرور سبز میشه ولی اگه تو آفتاب باشخ همونجور قرمز رشد میکنه

یه جایی بذار که حداقل در روز یکم نور آفتاب بهشون بخوره گلدونشم عوض کن هیچی نمیشه

چرا دارم میزارم همونجا

اره جای افتاب گیر بزار.عالی میشه.اینا که رشدشون خوبه ولی بازم دلت خواست ماهی یه بار یه دونه قرص ال دی بهشون بده.اب کن تو لیوان بده به گلدونات.رشدشون خوب میشه

عزیزم بجز اون کاکتوس  اون سه تای دیگه رو من داشتم خیلی زود رشد میکنن اونی که قرمزه تو سایه باش ...

بخام گلدون عوض کنم چطوری؟اخه ازاین کارا نکردم