2777
2789
عنوان

پرورش گل(عکس)

1960 بازدید | 37 پست

سلام خانوما الان شوهرم یه عکس فرستاد چندتاگل خریده،من اصلا تا حالا گل طبیعی نداشتم به نظرتون این گلا رشد میکنن یا الکین؟بعدمیخام گلدونشونوعوض کنم خراب نمیشن؟اصلا اسم این گلا چین،؟

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شک دارم فک کنم کراسولا باشه اون قرمزه بقیه هم کاکتوس

بعد به نظر من بلافاصله گلدونو عوض نکن بزار یه مدت تو خونه باشه به محیطه جدید عادت کنه بعد گلدونو عوض کن یهویی شک وارد نشه به گل 

اینا مقاومن زود خراب نمیشن

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

اینا اسمشون ساکولنت هست.ابیاری وقتی خاکش خشکه و نیازی هم نیست فعلا جاسو عوض کنی.بزار یه کم به محیط خونه عادت کنه بعد.من یه دونه کوچولوشو داشتم الان چقد بزرگ شدن.البته از زنداداشم گرفته بودما.خیلی خوب رشد میکنه.افتاب هم میخاد.مثلا تو بالکن بهتر رشدمیکنه.افتاب نباشه برگاش بی رنگ و رو میشن.و راه تکثیرشم اینه که هر برگی از گلت جدا شد دور ننداز بزار رو خاک یه کوچولو روش خاک بریز و اب بده.خودش ریشه میده و یه گل جدید میشه.

اینا اسمشون ساکولنت هست.ابیاری وقتی خاکش خشکه و نیازی هم نیست فعلا جاسو عوض کنی.بزار یه کم به محیط خ ...

من نتونستم تکثیر کنم هرچی برگاش میزارم خشک میشن جوونه نمیزنه میدونین چرا؟😢

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
اینا اسمشون ساکولنت هست.ابیاری وقتی خاکش خشکه و نیازی هم نیست فعلا جاسو عوض کنی.بزار یه کم به محیط خ ...

آخه گلدونشون زشته گفتم ازاین رنگیا بخرم،

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

این کاکاتوسا رو باید بذاری پشت پنجره ای که آفتابگیر باشه و اگه نور مستقیم بخوره حالت سوختگی پیدا میکنه

هنر زندگی کردن اینست که لذت را در ساده ترین و معمولی ترین اتفاقات پیدا کنیم...
من نتونستم تکثیر کنم هرچی برگاش میزارم خشک میشن جوونه نمیزنه میدونین چرا؟😢

باید مرطوب باشه حتما و یه کوچولو تاریک.مثلا من میذارم تو خاک که همش زیر خاک نباشه.بیشترش بیرون باشه.و مرطوبش میکنم هر روز و حتما برا جوانه زدن جاش نیمه سایه باشه.افتاب زیاد نباشه.