2821
2789
عنوان

خودکشی

11824 بازدید | 30 پست

من تعادل روانی ندارم و این کار رو فامیل و دوست و آشنا و مادرم با من کرده

من به جایی رسیدم که خودم رو جای شخص دیگه ای تصور میکنم و نمیتونم با خودم کنار بیام

من هیچ وقت دوست داشته نشدم 

دیروز تو جمع زن عموم هر چی از دهنش در میامد حالت شوخی بهم می‌گفت(با این هوشت میخوای دانشگاه خوب قبول شی و...) شایدم درست می‌گفت

من نباشم هیچ کس تنها نمیشه

الانم پی خریدن قرص برنجم

منم بدترین ضربه هارو دیدم، هیچکس از من هیچ سراغی نمیگیره برای هیچ بنی بشری اهمیت ندارم، خودمو برای کسی جر دادم که من و زندگیم به پشمشم نبودن هنوزم اینطوریم که چطوری میتونه ازم هیچ سراغی نگیره ببینه مردم یا زنده، کلی مشکل مالی دارم، نه شغل نه حرفه نه استعداد دارم، هیچیه هیچی، حتی مامان بابامم دوستم ندارن، من واقعا هیچییییی ندارم، ولی به خودکشیم دست نزدم فقط هرروز دارم داغون تر میشم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از آدمای ضعیف خوشم نمیاد بخون بزن دهن مهنشو صاف کن

من ضعیف نبودم اعتماد به نفسم رو ازم گرفتن یه زمان خیلی خوشگل بودم ولی الان اینقدر افسرده شدم که فک میکنی معتقدم

شاید حق با اونه دیگ

منم بدترین ضربه هارو دیدم، هیچکس از من هیچ سراغی نمیگیره برای هیچ بنی بشری اهمیت ندارم، خودمو برای ک ...

من نمیتونم دیگ نمیتونم

همین امروز فردا بد حرکتی میزنم خودم و همه رو راحت میکنم

با خودکشی حل میشه؟ 😂😂الان بخاطر حرف مردم ناراحتی😂😂😂😂😂😂مردم کلی چرت و پرت میگن عزیزم پاشو به هدفات برس که بعدن همه انگشت به دهن بمونن خودکشی مسخره ترین چیزیه که داری بهش فکر می‌کنی گل دختر 

من بازی که بلد نبودمو بردم، تو که دیگه بازی خودمی ! ( تنها امید من پروردگار من است💘)

من نمیتونم دیگ نمیتونمهمین امروز فردا بد حرکتی میزنم خودم و همه رو راحت میکنم

نمیدونم چطوری راضیت کنم نکنی چون خودمم نمیدونم فقط دارم میریزم تو خودم و دائم گریه میکنم

ادما مجبور نیستن دوست داشته باشن مجبور نیستن بهت احترام بزارن یا بهت اهمیت بدن تو باید خودتو دوست داشته باشی رفیق

من بازی که بلد نبودمو بردم، تو که دیگه بازی خودمی ! ( تنها امید من پروردگار من است💘)

با خودکشی حل میشه؟ 😂😂الان بخاطر حرف مردم ناراحتی😂😂😂😂😂😂مردم کلی چرت و پرت میگن عزیزم پاشو به ...

خیلی سخته دوست داشته نشدن خیلی سخته که نازت خریدار نداشته باشه خیلی سخته باهات مثل گاو برخورد کنند

ولی به چه جرمی؟

هفته دیگ کنکوره چیکار می‌خوام کنم ؟

نکنی قربونت برم قوی باش از این به بعد هرکی کوچیکترین بی احترامی بهت کرد همون بی احترامیو به خودش برگ ...

نمیتونم تو جمع از همه تنها ترینم 

به زن عموم به جای شما بگم تو عموم منو می‌بره لب جوی سرمو میبره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز