من احتیاج دارم به وقوع یک معجزه احتیاج دارم به روئیدن یک گیاه در میان زمستان احتیاج دارم به طلوعیدن یک خورشید از پس این تاریکی من احتیاج دارم به تحولی عظیم، به امیدی عمیق ...به جهانی زیباتر عشقی شگرفتر حالی خوبتر ...من احتیاج دارم در پس اینهمه تلاش و خواستن معجزهای اتفاق بیفتد...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دکتر برو . من رفتم بهم کرم معرفی کرد خیلی مفید بود . و اینکه گفت هرگز از کرم پودر برای روزمره استفاد ...
شما جای جوشت اسکار بود یا لک؟
من احتیاج دارم به وقوع یک معجزه احتیاج دارم به روئیدن یک گیاه در میان زمستان احتیاج دارم به طلوعیدن یک خورشید از پس این تاریکی من احتیاج دارم به تحولی عظیم، به امیدی عمیق ...به جهانی زیباتر عشقی شگرفتر حالی خوبتر ...من احتیاج دارم در پس اینهمه تلاش و خواستن معجزهای اتفاق بیفتد...
اگه تازه به وجود اومده با کرم های ترمیم کننده شاید از بین بره مثل لافارر ولی اگر قدیمیه به نظرم لیزرco2 کنی بهتره❤️
مدتی هست که روی خودشناسی و توسعه خودم کار میکنم🌱🌱خیلی وقته که فهمیدم که عقیده ام رو بر کسی تحمیل نکنم و وقتم رو برای اثبات چیزی یا خودم برای کسی هدر ندم❤️
اگه تازه به وجود اومده با کرم های ترمیم کننده شاید از بین بره مثل لافارر ولی اگر قدیمیه به نظرم لیزر ...
اقا لیزر میگن لک میشه و فلان میشه جای جوش دارم نمیدونم چ بلایی سرشون بیارم خسته شدم اینقد تو تاپیکای جوش گشتم😑
اقا لیزر میگن لک میشه و فلان میشه جای جوش دارم نمیدونم چ بلایی سرشون بیارم خسته شدم اینقد تو تاپیکای ...
من انجام دادم چند روز پیش لکی رو نمیبینم
مدتی هست که روی خودشناسی و توسعه خودم کار میکنم🌱🌱خیلی وقته که فهمیدم که عقیده ام رو بر کسی تحمیل نکنم و وقتم رو برای اثبات چیزی یا خودم برای کسی هدر ندم❤️
گلم من مدتی پیش لیزرco2 انجام دادم به نظرم تجربه خوبی بود چون همه میگفتن جواب نداده ولی برای من اوکی بود میدونی بستگی به نوع پوست و اندازه جای جوشت و مدت زمان که این جای جوش و آکنه رو داری داره به خاطر همین ممکن برای یکی تو جلسه اول کاملا تغییرات معلوم باشه ولی برای یکی پس از چند جلسه اول هم که میری برات بی حسی میزنن و بعد کار رو انجام میدن ولی من حتی با وجود بی حسی هنگام لیزر درد داشتم و اوکی نبودم سوزش لیزر هم بعد ۲ساعت از بین رفت و چیزی رو حس نمیکردم فقط بعدش باید کرم زینک اکسید بزنی و دو روز بعد شروع کنی به ترمیم کننده زدن❤️❤️سوالی داشتی در خدمتم