2777
2789

من خواهرم ۳۵ سالشه من ۲۱

همش میگه بابا برا دوران تو اخلاقش خوبه برا زمان ما خوب نبوده و فلان...

وقتی میاد خونه چون مادرم هست از گذشته هیچ نمیگه و بگو بخنده ولی شبا ک دوتاییمونیم تو اتاق همش حرفای اون دورانو میگه یجوری دو هفته قبل سر حرفای اون الکی با پدرم دعوام شد

دیشب اومد خونمون شب موند هی میخواست حرف بزنه و از نمیدونم جاریش بگه دو دقیقه گوش دادم انقد فاز غیبت و اینا داشت گفتم خوابم میاد فک کنم ناراحت شد ازم

خب شاید میخواد باهات دردودل کنه 

در جنگ شرف 👑 ، بی طرف ، بی شرف است🎭وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا خواهرید ؟ 

اون ناخواسته اینارو میگه ک خالی شه 

نباید رو رفتار تو تاثیر بزاره اصلا

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

بنظر من حق داری، سنتون شبیه نیس که این حرفارو برات میزنه، باید بره با دوستای همسنش این چیزا رو بگه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
خب ناخواسته تاثیر میگیرم از حرفاش

عزیزم منم مثل خواهرت رفتار میکنم ولی خواهر کوچیکترم اصلا رفتارشو تغییر نمیده با اینکه سنی هم نداره 

اون واسه گذشتس و تغییر کردن پس برات مهم نباشه

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

وقتی حرف میزنه و ازت ایراد میگیره تایید کن، بگو اره دیگه این روزا اینجوری مده

کار خودتو بکن کلا نادیده ش بگیر

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

عزیزم خواهرته تو رو خدا بهش گوش کن گناه داره کاش بیاد پیش من برا من بگه با هم درد و دل کنیم 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

خب من رو روحیه م تاثیر میذاره تا یه هفته اعصابم خورده

چه تاثیری مثلا    خب داره میگه بابا قبلا ها یه جور دیگه بوده    خب بوده دیگه حتما    چیش اعصاب تو رو خورد میکنه    باید خوشحال بشی که الان مثل گذشته هایی که خواهرت میگه نیست 

چه اختلاف سنی نا مناسبی دارید خوب مادرتون چرا جلوی دختر عقل رس حامله بوده و زاییده؟؟؟؟؟؟

من ۱۱ سالم بود مامانم باردار شد 

دارم دیونه میشم 

هم به خودش ظلم کرد هم به من 

پسرم هست ،شیطونه 

دائم ازار میده 

روانیم کرده 

کاش تک بچه میموندم

الان من ۲۰ سالمه اون ۹ سالش 

اصلا قابل تحمل نیست