2777
2789
عنوان

داستان اولین عشق و شکست عشقی من

112 بازدید | 9 پست

این قضیه برا وقتیه که من ۱۸سالم بود ،الان ۱۱ساله ازدواج کردم و ۲تا بچه دارم ،ولی همین که طرف جواب بد ذاتیشو دید خوشحالم

عروسی پسرعموم بود رفته بودیم شهر دیگه ،عروسی تو خونه بود و مختلط همه میرفتن میومدن ،اونجا متوجه نگاه‌ های سنگین پسرخاله ،پسرعموم شدم و بعد ۳روز به واسطه دخترعموم که همسنم بود شمارشو داد و ما ی مدت با هم پنهونی حرف زدیم ،بعد حرف خواستگاری پیش کشید و به مامانش گفت ،من چون تو خانواده آزادی بودم ،تو عروسی سمت عموم اینا لباسام آنچنان پوشیده نبود ،خلاصه کلی با مامانش بحث کرد و اون گفت نه من دختر لخت بی حیا نمیگیرم، محجبه بود مامانش ،خلاصه داشت آبروریزی میشد رابطه ما ،قطع شد ،الان تو ۳۳سالگیم مامانم برای کاری رفتن شهر زن عموم و اونجا همون خواهرش اومده بود و ما بین خلوت و گپ زدن راجب بچه ها به مامانم اعتراف کرده بود ،فلانی دختر تورو میخواست مخالفت کردم یه دختر محجبه گرفتم باهم نساختن بعد ۲سال جدا شدن دیگه زن نگرفت ،پسر کوچیکم زن گرفته۳تا بچه داره ،دخترم عروس شده بچه داره ،به این هرچی میگیم زیر بیار نمیره

از وقتی خبرشو شنیدم دلم خنک شده چون خیلی اذیتم کرد تا رابطه ما تموم بشه ،هزار جور تهمت بهم زد به پسرعموهام که دختر عموتونو جم کنید از زیر پسرم ،پسر من نشون شده داره من صدسال عروس این مدلی نمیگیرم ،وااای وااای چقدر من گریه کردم وقتی آبروم رو برد و پسرعموم دعوام کرد و فهمید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو تاپیک قبلی گفتی که اینو دلت خنک شد دیگه جرا دوباره تاپیک زدی به نظرم زیادی از بدبختی کسی خوشحال نشو اون پسره هم تقصیری نداشته مامانش ام فهمیده چه اشتباهی کرده دیگه بسشه 

بعد الان قصدم اینه برای حال گیریش ،خیلی به خودم برسم و اینبار که مامانم میخواد بره شهر زن عموم اینا ...

یا خدا ولش کن بابا همین که میدونه زندگی خوبی داری و اشتباه کرده کافیه خودتو تو چشش نکن

تو تاپیک قبلی گفتی که اینو دلت خنک شد دیگه جرا دوباره تاپیک زدی به نظرم زیادی از بدبختی کسی خوشحال ن ...

اینا کمشونه وقتی که من تهدید میشدم که داداشم رو در جریان میزارن باید جواب این پست فطریتشو میداد ننش

اینا کمشونه وقتی که من تهدید میشدم که داداشم رو در جریان میزارن باید جواب این پست فطریتشو میداد ننش

میدونم تا حدی درکت میکنم خیلی بده خداروشکر که ازدواج کردی ولی به نظرم زندگی خودتو داشته باش