2777
2789

چند باری که تئاتر رفته بودم و نقش زن را به بازیگر مرد دادند  اصلا نپسندیدم. انگار روح  نداشت

یا برای راحتی کار سعی می کنند نقش خانم ها را خیلی  کوتاه کنند.

مثلا توی فیلم سینمایی زیر نظر  شخصیت زن را فرستاده بودن سفر  و توی فیلم فقط صداش را پخش می کردند.

همونطور که روح هر خونه ای زن خونه است و اگه تو خونه ای زن نباشه  اون خونه روح و صفا نداره

فیلم هم همینطوریه

مگر اینکه  فیلم جنگی و خشن باشه

جالبه اصل اتفاق جشن عروسی است ولی ما عروس را نمی بینیم.

به جای عروس برادر نخراشیده ی عروس را تو پاچه مون کردند.

دوست دختر دوست  داماد  فقط صداش پخش شد.

عروس فقط صداش پخش شد.

ما زنی ندیدیم.

متاسفانه به جز چند تا دختر که ربطی به داستان اصلی نداشت.

فیلم خیلی اصرار به بخشش داشت در صورتی که مرگ آدم های فیلم به خاطر مواد مخدر بود.

و ربطش  دادن به کشتن عنکبوت

اگه قرار بود فیلمی در مورد بخشش بسازند ای کاش مصرف مواد مخدر را حذف می کردند .

یا حالا که اینا  اینهمه دود گرفتن مزاحم عنکبوت نمی شدن.

کارگردان فکر کرده بود همین چند تا بازیگر  مرد گوله ی نمک هستن و دیگه به خانمی احتیاج نیست 

اگه مرد بودی صحنه های رقص را حذف می کردی ببینی فیلمت چی میشه؟؟

همون کاری که خانم ها اجازه ندارن انجام بدن و به خاطرش اونها را از فیلمت حذف کردی

بوی فمنیستی میاد 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این فیلموفقط تاقسمتی که رفتن عروسی دیدم .بقیشوندیدم .بنظرم خیلی مسخره بودهمونم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
فیلمش مسخره بود چند تا بازیگر معروف آوردن دلشونو خوش کردن به همین چند تا بازیگر فکر کردن فیلم دیگه م ...

آره گفتن چه کاریه 

پژمان باشه هوتن هم باشه حل است

مردم را هم دور از جون اصلا حساب نمی کنیم 

میشه بگید درباره چیبود اصلا فیلمهچقدر مزخرف یعنی چی واقعا؟بعد ببخشید چجوری فقط صدا پخش میشد

در مورد مضرات مصرف کوکائین بود

از پشت تلفن فقط صداشون بود

خودشون طفلی ها نبودن

تا تونسته بودن فیلم را ارزون در آورده بودن

برای ما چسی فیلسوف بودن هم میان

در مورد مضرات مصرف کوکائین بوداز پشت تلفن فقط صداشون بودخودشون طفلی ها نبودنتا تونسته بودن فیلم را ا ...

الان رفتم تماشا کردم 

نمبدونم چرا باهاش ارتباط گرفتم خیلی جالب بود برام

همسر یه تتوارتیستم