2777
2789
عنوان

طلا در برابر طلا چطوره🤔

153 بازدید | 9 پست

خواستم یه‌تکه طلامو عوض کنم

گفتم‌بفروشم بعد برم بخرم

میگن نه طلا تو بزنی با طلا بهتره

اینطوری کمتر ضرر میکنی

یه طلا ساز اینو گفت نمیدونم دیگه کی‌راست میگه کی دروغ

💍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا می خوای عوض کنی

قبلا هول هولکی خریدم برا یه مراسمی شوهرم گفت برو امروز بخر

میدونستم نخرم پوله هم از دست میره😂😐عروسیم داشتیم

مدل خوبی گیرم نیومد اصلا به دلم نبود گفتم‌عوض کنم حداقل بعد محرم صفر عروسیا استفاده کنم

💍♥️

قبلا هول هولکی خریدم برا یه مراسمی شوهرم گفت برو امروز بخرمیدونستم نخرم پوله هم از دست میره😂😐عروسی ...

فرقی نمی کنه الان زلای شما مزد ساخت ومالیات کم میشه تازه عیارش هم ۷۴۰ برمیداره بعد ازاون طرف هرچی برداری دوباره مزد ساخت مالیات ودرصد فروشنده می دی با عیار ۷۵۰ این تعویض خیلی به ضررت میشه نگه دار پول جور کن چیز دیگه ای بخر 

فرقی نمی کنه الان زلای شما مزد ساخت ومالیات کم میشه تازه عیارش هم ۷۴۰ برمیداره بعد ازاون طرف هرچی بر ...

چی بگم والا یه۱۰۰تومنی دارم با پولایی تو وام خونگی برمیدارم کم کم جم میکنم طلا میخرم پس انداز کنم

میخوام‌اگر‌باز ثبت نام کردم دیگه فقط سکه بخرم

💍♥️

خودت می دونی ولی بزار باشه ندید بگیر

شایدم گذاشتم پارسالم چشمم یه انگشتر و گرفت طلا فروشه اشنا بود هرکاری کردم برام عوضش نکرد گفت کلی ضرر میکنی اگرم خریدی بازم خواستی بفروشی این اجرتش خیلی بالاست

هنوز چشمم دنبالشه🤦‍♀️😐

💍♥️