2777
2789
عنوان

شوهرم بهم قرص میده

| مشاهده متن کامل بحث + 12409 بازدید | 90 پست
چرا میدهما میدیم دکتر مینویسه داروخانه های تحت پوشش بیمه مون رایگان میگیریمویتامین ها تا ۶۰ عدد رایگ ...

خب خداروشکر پس دروغ نمیگه

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله میکنن ارام بخش دیدم میدن . مراقب باش به روش هم نیار خیلی احتیاط کن و هیچ وقت به روش نیار چون شر ...

پیش دعانویس میدونم میره و دعاهای مختلف میگه بخونم که جن نگیره منو 

اما اینو دیگه نمیدونم 

پس چیکار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

پیش دعانویس میدونم میره و دعاهای مختلف میگه بخونم که جن نگیره منو اما اینو دیگه نمیدونم پس چیکار کنم

حتما پنهانی قرص رو ببر بده ازمایشگاه تخصصی یا به دکتر داروساز نشون بده . ارثی نداری که بخان از چنگت در بیارن یا مهریه بالا ؟ که بخان گیجت کنن کم کم بکشن بالا؟ خلاصه دنیای عجبیبیه نمیخام باز کنم بداموزی داره برا عموم

حتما پنهانی قرص رو ببر بده ازمایشگاه تخصصی یا به دکتر داروساز نشون بده . ارثی نداری که بخان از چنگت ...

چرا هزار و ۱۱۴ تا مهریه دارم 

طلا هم زیاد دارم میگن بیا بدش دستمون‌بزاریم بانک 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

پیش دعانویس میدونم میره و دعاهای مختلف میگه بخونم که جن نگیره منو اما اینو دیگه نمیدونم پس چیکار کنم

دعانویس با اجنبه در ارتباطی و هر دعایی که میده موکل داره و باعث ورود اجنبه شیطانی به زندگیت و روانت میشه . روزی ۴۰ ایه قران بخون خصوصا یاسین و اینکه اصلا علنی مخالفت نکن با همسرت و داروها و دعاهاشو نشون بده استفاده میکنی ولی همه را بریز دور . اصلا نشون نده که مخالفی و شک کردی چون جور بدتری ضربه میخوری اگه خدا نکرده شر باشه

دعانویس با اجنبه در ارتباطی و هر دعایی که میده موکل داره و باعث ورود اجنبه شیطانی به زندگیت و روانت ...

دعاهاتون اصلا نمیخونم و انجام نمیدم اما داروهارو میخوردم 

نه مگه روانیم نشون بدم نمیتونم جدا بشم پی باهاش مخالفتی نمیکنم که بدتر بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

چرا هزار و ۱۱۴ تا مهریه دارم طلا هم زیاد دارم میگن بیا بدش دستمون‌بزاریم بانک

لطفا خیلی مراقب خودت باش . نمیخام بدبین باشی اون همسرته احتمال ۹۹ درصد نیتش خیره ولی شما ۱ درصد را منفی در نظر بگیر و بخاطر اون ۱ درصد بسیار احتیاط کن ‌. طلاهاتو تبدیل کن به زمینی چیزی

میتونی قرص رو ببری داروخونه نشون بدی..اصلا کار سختی نیست

خیلی اجازه ندارم خودم بیرون برم و میفهمه کجا رفتم 

اما حالت می م نشون میدم یه جوری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

لطفا خیلی مراقب خودت باش . نمیخام بدبین باشی اون همسرته احتمال ۹۹ درصد نیتش خیره ولی شما ۱ درصد را م ...

خودشطلاهامو گرفت خونه به نامم خرید بعد اومد دادش بهم و‌خونه رپ زد به نام خودش 

فکر میکنم خانوادش نزاشتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40