2777
2789
عنوان

بچها کلی گریه کردم 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 123 پست
چ نی نی شیطونی داری قایم موشک بازی میکرده باهاتون😂❤️ان شاالله بسلامتی 

خخخخ آره خاله دخترم شیطونه بعضی وقتا انقد خودشو فشار میده به شکمم میگم الانه ک از یه طرفم بیاد بیرون .😁

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
دیروز یه خانومی تاپیک زده بود که بعد از 34 ماه باردار شده بود. بدون هیچ قرص و درمانی. فقط 6 کیلو وزن ...

من قدم 175وزنم 74اونم تازه رفته بالا 

😍خواهش میکنم هرکی امضامو دید برای اینکه نینی سالم داشته باشم صلوات بفرسته.😍ایشالا آرزوهاتون اتفاق بیوفته😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخ آره خاله دخترم شیطونه بعضی وقتا انقد خودشو فشار میده به شکمم میگم الانه ک از یه طرفم بیاد بیرون ...

ای جانم عزیزم

😍خواهش میکنم هرکی امضامو دید برای اینکه نینی سالم داشته باشم صلوات بفرسته.😍ایشالا آرزوهاتون اتفاق بیوفته😉
عزیزم خدا خیلی بزرگه انقد غصه نخور من تو اطرافیانم کسی رو داشتم ک 25 سال منتظر بودن آخرش خدا بهشون ب ...

ایشالا عز یزم...برا امضاتم از ته دل آمین گفتم

منم خودموشوهرم هردوخیییلی منتظریم منی که الان دوساله دلم بچه میخواداول 10 ماه منتظربودم که یه بارداری خارج رحمی داشتم بعداون عمل 9 ماهه اقدامم بایدبرم عکس رنگی بگیرم بعددوباره اگه خدابخوادوتوعکس رنگی مشکلی نباشه اقدام کنیم بچه هادعاکنیدتوعکس لوله م بازباشه وبدون دردسرمامان بشم سربارداری اولم خیلی اذیت شدم تاعمل کردم وبعدش دعاکنیدهردولوله ام سالم باشه شایدخدادعای شماروبرام خیرکنه 

میشه واسه مامان شدنم ازته دلت یه صلوات بفرستی🙏😪
نذر کردم برا نی نی ختم قران بخونم تاالان جز 5و خوندم امروز ک جواب ازم منفی بود دیگ قران و برداشتم گف ...

توکل فقط به خدا باشه هنوز خیلی زوده واسه جا زدن خیلی ها هستن که بنده های خدا ۷ ۸ ساله منتظر بچن عجول نباش توکل کن بخدا قرانتم تا ته بخون خدارو چ دیدی شاید تا عید باردار شدی انشاالله که خدا ی بچه سالمو صالح بهت میده

اون خدایی که من میشناسم بندشو نا امید نمیکنه  
ایشالا عز یزم...برا امضاتم از ته دل آمین گفتم

ممنونم گلم من و دختر تو راهیمم واسه مامان شدنت دعا میکنیم .😊 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
دلم میخاد بمیرم خسته شدم انتظار پیرم کرد.4ماهه...

چهارماه انتظار پیرت کرده؟؟؟؟؟ بابا یکم صبور باش

من ۳ سال منتظر بودم!!!

تازه کسایی هستن که خیلی بیشتر هم انتظار کشیدن

با این رفتارا و این استرس ها فقط خودتو از هدفت دور تر میکنی

اگه فکر میکنی برای مادر شدن آماده ای باید خیلی محکم تر از این حرفا باشی

عزیزم هنوزخیلی وقت داری برای بچه دارشدن باعشقت عشق دنیاروبکنیدبعدکه بچه میادکلی فاصله بینتون تایه مد ...

خداروشکر ک ی بچه سالم داری با شوهرت خوشبختی ....اخه هم خودم بچه دوسدارم هم شوهرم 

منم خودموشوهرم هردوخیییلی منتظریم منی که الان دوساله دلم بچه میخواداول 10 ماه منتظربودم که یه باردار ...

انشاالله که خدا بهت ی بچه سالم بده 

علایم بارداری خارج از رحمت چی بود

اون خدایی که من میشناسم بندشو نا امید نمیکنه  
سونو هم بده حتما  پیگیری کن بابت‌پریود نشدنت تنبلی تخمدان نداری؟ شاید کیست داشته باشی نیاز ب ...

ن عزیزم کیست ندارم سونو دادم دوماه پیش