2777
2789
عنوان

بچها کلی گریه کردم 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 123 پست
دلم میخاد بمیرم خسته شدم انتظار پیرم کرد.4ماهه...

خانومی غصه نخور منم مث شما بودم،خیلی سخته،درکت میکنم،من خودم 7ماه انتظار کشیدم،الان پسرم 11سالشه،بخدا مردمو زنده شدم،دیگ نامید شده بودم.ایشالله ای ماه با خبرهای خوش میای

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانومی غصه نخور منم مث شما بودم،خیلی سخته،درکت میکنم،من خودم 7ماه انتظار کشیدم،الان پسرم 11سالشه،بخد ...

خدا گل پسرتو نگه داره برات ...ایشالا عزیزجان

😍خواهش میکنم هرکی امضامو دید برای اینکه نینی سالم داشته باشم صلوات بفرسته.😍ایشالا آرزوهاتون اتفاق بیوفته😉

واسه چهارماه اینقدرناراحتی پس من چی بگم هشت سال دویدم وهرلحظه اش هزارجورداروکلی غصه خوردم تابلاخره خدابهم دادش،الان دخترم دوماهشه دعامیکنم خدابزودی دامنتوسبزکنه گلم

خداروشکربخاطرعشقم،دخترم وخانوادم
منم شش ساله منتظرم تا حالا باردار نشدم چی میشه کرد توکلت به خدا باشه  هنوز زوده این حرفا رو بزن ...

خدا کمکت کنه گلم

😍خواهش میکنم هرکی امضامو دید برای اینکه نینی سالم داشته باشم صلوات بفرسته.😍ایشالا آرزوهاتون اتفاق بیوفته😉

این حرفو نزن ان شاالله به زودی نی نی دار میشی ۴ ماه که چیزی نیس دوست من ۹ ساله منتظره ان شاالله همه حاجت روا بشن

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

خدارو شکر کن عزیزم ایشالا مادر میشی و خدا بهت یه نی نی سالم و خوب میده. من سی سالمه و مجردم و 4 ساله یائسگی زودرس بی دلیل گرفتم اونم با ذخیره تخمک کمتر از یک دهم و یعنی در واقع هرگز نمی تونم باردار شم مگر به لطف و رحمت خدا... خودم هم 4 ساله پریودم قطع شده و با قرص میشمو شاید سالی یه بار پریود شم... خدارو شاکر باش عزیز واسه منم دعا کن گلم

واسه چهارماه اینقدرناراحتی پس من چی بگم هشت سال دویدم وهرلحظه اش هزارجورداروکلی غصه خوردم تابلاخره خ ...

ایشالا خدا نگهدار دختر گلت باشه ...مرسی مهربونم

عزیزم شاید هستی و ازمایشو باید تکرار کنی دوباره 

خیلیم دیر آز دادی دوماهو چجوری تحمل کردی نری آز بدی اخه 

الانم 4ماه خیلی کمه فدات چرا انقد ناامیدی و استرس داری اخه 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
یعنی بعد از 2ماه از مایش بتا دادی منفی شد بد ک تکرار کردی مثبت شد؟؟؟؟

یکماه گذشته بود از موعدم آز دادم بتا 1 بود و منفی بیخیال شدم دو هفته بعدش باز آز دادم اینبار 200 بود و مثبت جالب اینه بعد از آز دوم رفتم سونو حتی ساک هم دیده نشد و گفت شما اصن باردار نیستی اگه هم باشی خارج رحمیه و باید سقط بشه حتی نامه داد واسه بستری تو بیمارستان اما نرفتم همش خودم حسش میکردم بالاخره تو هفته ده بارداری بودم ک صدای قبشو شنیدم تازه طبق سونو تو همون آز اول من سه هفته بود ک باردار بودم اما چیزی نشون نداد .

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧