2777
2789
عنوان

بچها کلی گریه کردم 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 123 پست
پس چرا پری نشدی؟    

نمیدونم دوماه پیشم سونو دادم کیسیت و چی نداشتم 

😍خواهش میکنم هرکی امضامو دید برای اینکه نینی سالم داشته باشم صلوات بفرسته.😍ایشالا آرزوهاتون اتفاق بیوفته😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم میخاد بمیرم خسته شدم انتظار پیرم کرد.4ماهه...

منم حامله نیستم، تازه بعد سه ماه فهمیدم شوهرم مشکل داره و نمیدونم چقد دیگه باید صبر کنم

صبرکن عزیزم، صبر و توکل... خدا جواب همه رو میده، منتها هرکس به وقتش، صبرکن

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

شما واسه چهار ماه حالت اینه منی مه بعد24 ماه یاردار شدم دقیقا باید چی بگم؟

هنوز خییییلیییییی زوده برای اییییییییین حجم از ناامیدی😐

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

😯😯😯😯ای بابا تا یکسال هم طبیعیه. پس من چی بگم که یکسال و چهار ماهه اقدامم؟؟؟؟؟

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.
منم مثه شما بودم آز دادم منفی بود اما خبری از پری نبود دو هفته دیگه هم گذشت اینبار مثبت بود 😊

یعنی بعد از 2ماه از مایش بتا دادی منفی شد بد ک تکرار کردی مثبت شد؟؟؟؟

😍خواهش میکنم هرکی امضامو دید برای اینکه نینی سالم داشته باشم صلوات بفرسته.😍ایشالا آرزوهاتون اتفاق بیوفته😉

منم این حس رو تجربه کردم یادم بار اول که پریم یماه عقب افتاد کلی ذوق داشتم باهاش میحرفیدم مراقبش بودم کلا زندگیم تغییر کرده بود وقتی از دادم و منفی شد دنیا رو سرم اوار شد.

باید تحمل کنی توکلت بخدا باشه برو دکتر متخصص ایشالا نتیجه میگیری من خودم چهار ماهه تحت نظرم فعلا نتیجه نگرفتم ولی امیدم بخداست.

مطمن باش همه ماها حقمونه مادرشدن و خدا این حق رو ازمون نمیگیره ناامید نباش

کی بشه منم تیکر بارداری بزارم ومنتظر اومدن نینیم باشم؟؟؟!!! من به دستای خدا خیره شدم 

عین حال من تا دیشب فک میکردم باردارم انقد نذر ونیاز کردم ازخدا خواستم تاروز تولد حضرت زهرا بمن بچه بده اما شاید صلاح نبود منم دیروز خونه انقد گریه کردم 

این ماه من مطمنم چون به خدا ایمان دارم میدونم ک ماه بعد انشالله باردارمیشم 

دوستان خودتون نبازین همش دست خداست خدایا بازم شکرت

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 

چندسالته ؟؟چقدرعجله داریتایکسال ممکنه همین باشی گرمیجات بخورید رحمتون گرم باشه واصلا بیخیال استرس نکنه حامله نشم اثرمستقیم داره وواقعا تازمانی که بترسی نمیشی پس بیخیال باش 

وای دختر تو چقدرررررر کم‌صبری با چهار ماه پیر شدی😐😐😐😐

بخدا روزارو میشارم ساعت هارو حتی ک نتیجه ببینم فعلام ندیدم انقد گریه کردم مسول ازمایشگاهم میخاس خودشو بکشه از دستم 

4 ماه که چیزی نیست تا یکسال طبیعیه...منکه 3 سال و 4ماهه منتظرم...پس من چی بگم؟؟منم کارم همش غصه و گریست...ولی کاری از دستمون برنمیاد...خدا باید بخواد...

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰