امروز دوماه و ی فتس ک پری نشدم همش فک میکردم باردارم شب و روز با دس رو دلم میذاشتم حرف میزدم یسره قران میخوندم برای نی نی ک فک میکردم وجود داره امروز از دادم منفی بود تو بیمارستان انقد گریه کردم ک جونم میخاس دربیاد هنوزم گریم میگیرا اخه چرا جوابمو نمیده ...گفتم اگ مثبت بود جواب از بیام ب همتون بگم اما متاسفانه نشد😢😢😢😢😢😢😢😢
😍خواهش میکنم هرکی امضامو دید برای اینکه نینی سالم داشته باشم صلوات بفرسته.😍ایشالا آرزوهاتون اتفاق بیوفته😉
این حرفو نزن ان شاالله به زودی نی نی دار میشی ۴ ماه که چیزی نیس دوست من ۹ ساله منتظره ان شاالله همه حاجت روا بشن
دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش
خدارو شکر کن عزیزم ایشالا مادر میشی و خدا بهت یه نی نی سالم و خوب میده. من سی سالمه و مجردم و 4 ساله یائسگی زودرس بی دلیل گرفتم اونم با ذخیره تخمک کمتر از یک دهم و یعنی در واقع هرگز نمی تونم باردار شم مگر به لطف و رحمت خدا... خودم هم 4 ساله پریودم قطع شده و با قرص میشمو شاید سالی یه بار پریود شم... خدارو شاکر باش عزیز واسه منم دعا کن گلم
یعنی بعد از 2ماه از مایش بتا دادی منفی شد بد ک تکرار کردی مثبت شد؟؟؟؟
یکماه گذشته بود از موعدم آز دادم بتا 1 بود و منفی بیخیال شدم دو هفته بعدش باز آز دادم اینبار 200 بود و مثبت جالب اینه بعد از آز دوم رفتم سونو حتی ساک هم دیده نشد و گفت شما اصن باردار نیستی اگه هم باشی خارج رحمیه و باید سقط بشه حتی نامه داد واسه بستری تو بیمارستان اما نرفتم همش خودم حسش میکردم بالاخره تو هفته ده بارداری بودم ک صدای قبشو شنیدم تازه طبق سونو تو همون آز اول من سه هفته بود ک باردار بودم اما چیزی نشون نداد .
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧