بچه ها گوشی شوهرمو یواشکی چک کردم فهمیدم فیلم های +۱۸میبینه بااینکه میدونه متنفرم چجوری با سیاست به روش بیارم که نفهمه گوشیشو چک میکنم 😔💔من هیچی کم نذاشتم براش
بعضی ها فکر میکنن گند زدن به حریم خانواده روشنفکری و با کلاسیه
مخاطبت من نبودم، ولی متاسفانه این چیزی هست که وجود داره. و سروکله زدن خانوم باهاش فقط باعث. درگیری و مخفی کاری میشه، ته اش خانوم جدا هم بشه، مردای دیگه هم همینن به خدا
وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
که از روزی که ازدواج کنم به خودم قول میدم بزارمش کنار
پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.
قرار نیس چون ایشون آقا هستن و شما خانوم با هر ادبیات زشتی دلتون خواست صحبت کنید ، عفت کلام داشته باش ...
ممنون از شخصیت و فرهیختگی شما🙏🙏🙏💚
پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.
هر شخصی که گناه و نگاه حرام سرش بشه نگا نمیکنه ، الکی هم اسم خدارو نیار خانم گناه داره
الان الکی بگیم هیچکس اینطوری نیست فقط شوهر تو اینه، خوبه برا زندگیش؟
وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
بیخود قول نده ب خودت چون هیچوقت نمیتونی مث ی معتاد میشن اینجور آدما
خب چیکار کنم🥺🥺🥺
مثل پسرای دیگه هر هفته با یه دختر......
حداقل اینجوری به خودم آسیب میزنم نه کس دیگه💔💔
این یه توجیه که خودت بزای خودت ساختی ...😐مگه دختری که نشستی یکی بیاد تورو بگیره
خب چیکار کنم...🥺🥺🥺