2777
2789
عنوان

شوهرم🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3425 بازدید | 136 پست
بعضی ها فکر میکنن گند زدن به حریم خانواده روشنفکری و با کلاسیه

مخاطبت من نبودم، ولی متاسفانه این چیزی هست که وجود داره. و سروکله زدن خانوم باهاش فقط باعث. درگیری و مخفی کاری میشه، ته اش خانوم جدا هم بشه، مردای دیگه هم همینن به خدا

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پ چ نیازی داری ک اومدی اینجا ی دختر پاک نصیبت بشه 😒

چون خودم تا حالا با هیچ دختری نبودم

تنها مشکلم نگاه کردن به این فیلم هاست

که از روزی که ازدواج کنم به خودم قول میدم بزارمش کنار

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

مخاطبت من نبودم، ولی متاسفانه این چیزی هست که وجود داره. و سروکله زدن خانوم باهاش فقط باعث. درگیری و ...

هر شخصی که گناه و نگاه حرام سرش بشه نگا نمیکنه ، الکی هم اسم خدارو نیار خانم گناه داره 

قرار نیس چون ایشون آقا هستن و شما خانوم با هر ادبیات زشتی دلتون خواست صحبت کنید ، عفت کلام داشته باش ...

ممنون از شخصیت و فرهیختگی شما🙏🙏🙏💚

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

چون خودم تا حالا با هیچ دختری نبودمتنها مشکلم نگاه کردن به این فیلم هاستکه از روزی که ازدواج کنم به ...

بیخود قول نده ب خودت 

چون هیچوقت نمیتونی 

مث ی معتاد میشن اینجور آدما 

هر شخصی که گناه و نگاه حرام سرش بشه نگا نمیکنه ، الکی هم اسم خدارو نیار خانم گناه داره

الان الکی بگیم هیچکس اینطوری نیست فقط شوهر تو اینه، خوبه برا زندگیش؟ 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیخود قول نده ب خودت چون هیچوقت نمیتونی مث ی معتاد میشن اینجور آدما

خب چیکار کنم🥺🥺🥺

مثل پسرای دیگه هر هفته با یه دختر......

حداقل اینجوری به خودم آسیب میزنم نه کس دیگه💔💔

چون خودم تا حالا با هیچ دختری نبودمتنها مشکلم نگاه کردن به این فیلم هاستکه از روزی که ازدواج کنم به ...

این یه توجیه که خودت بزای خودت ساختی ...😐

مگه دختری که نشستی یکی بیاد تورو بگیره 

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )

این یه توجیه که خودت بزای خودت ساختی ...😐مگه دختری که نشستی یکی بیاد تورو بگیره

خب چیکار کنم...🥺🥺🥺