2777
2789
عنوان

شوهرم🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3424 بازدید | 136 پست
عزیزی 🌹😚

🩷

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مزخرفات چی بود نوشتی رفتم سرچ کردم دیدم اصلا هم زیبا نیستن ادم عوقش میگیره خاک تو سرت بااون سلیق ...

لطفاً توهین نکنید

ضمنا باید با v.p.n برید.

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

با گفتن مردا تنوع طلبن یا همشون اینجورین باعث میشین مردا فکر کنند حق دارند در واقع مجوز میدین بهشون ...

آفرین 

من واقعا گاهی از دست همجنس های خودمون حرص میخورم 

آخه چرا با این یک کلمه ک همه انجام میدن گند میزنین به همه چی 

همه شاید عقل ندارن شما و ما هم باید عقلمون رو بزاریم زیرمون و روش بشینیم؟

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

از ده سالگی💔؟

بله متاسفانه 

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

این مزخرفات چی بود نوشتی رفتم سرچ کردم دیدم اصلا هم زیبا نیستن ادم عوقش میگیره خاک تو سرت بااون سلیق ...

قشنگ بود ک

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

جدی خیانت میشه؟من هیچوقت در مورد مسائل خصوصی تاپیک نزدم ولی متوجه شدم همسرم معتاد پ و ر ن  هست  جس بد گرفتم عصبی شدم ولی به روش نیاوردم ... احتمال دادم  همه مردها همینطور باشن

لطفاً توهین نکنیدضمنا باید با v.p.n برید.

😂😂😂وای 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

شوهرمنم معتاد به نگاه کردن عکس پور ناستارهای زن هست اصلا انگار همش منو با اونا مقایسه میکنه و هرچند مدت  به شوخی میگه من یه زن دیگه هم باید بگیرم فکر کنم باخوش فکر میکنه که یه زن با اندام پور ن استارهایی که تو گوشیش هست پیداکنه 🤢

خیلی عادیه حتی مذهبی های شدید هم دیدم که نگاه میکنن.حس خوبی نیست قبول دارم اما چ میشه کرد

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.