2777
2789

بنظرتون میتونه؟؟

این زنه انگار چندسال پیش با شوهرم بود یبار سه سال پیش پیام دادم گفتم با شوهرمی ابروتو میبرم اصلا فحش اینا هم ندادم اون بهم کلی فحش ناموسی داد. گفت شوهرتو نمی‌شناسم من بچه و شوهر دارم .بوده با یکی زنه نمی‌دونم با شوهرم بوده یا دوستش .باز یبار عصابم خراب شد بهش زنگ زدم تو تماس با شماره خونه ای که الان ازش رفتیم زنگ زدم بهش توهین کردم فقط فحش ندادم .

چند هفته پیشم پیام دادم نوشتم با شوهرم بودی یا نه؟

نوشت خداشفات بده همینقدر نوشتم حیف اسم مادر رو تو گفت دهنتو ببند گفت میگم وکیلم از رو آیدیت پیگیری کنه ازت شکایت میکنم بعد. شوهرم میگه زنه رفته در مغازه برادر شوهرم گفته این زن داداشت چندساله دست از سرمن برنمیداره( ببینید میگه که شوهرمو نمی‌شناسه ولی زود فهمیده که من کی ام) بعدم نمی‌دونم چجوری شوهرم باهاش حرف زده گفته تمام پیامای زنمو نگه دار برو ازش شکایت کن بگو این زنه هی مزاحم من میشه هرچقدرم پول بخوای من بهت میدم.(این حرفو شوهرم گفت)

حالا می‌خوام بدونم زنه می‌تونه ازم شکایت کنه؟

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی تو ایتا پیامهایی که دادم و حذف کردم

نمی‌دونم چی بگم اسی 

یه ور ماجرام شوهرت بوده چرا هی به زنه کار داری 

ببین نمیتونی با این قضیه کنار بیای یه فکری به حال زندگیت کن 

می‌دونم رک گفتم ولی مقصر شوهرتم هست دیگه

نمی‌دونم چی بگم اسی یه ور ماجرام شوهرت بوده چرا هی به زنه کار داری ببین نمیتونی با این قضیه کنار بیا ...

من از اون شوهر می‌خوام جداشم فعلا جدازندگی میکنم دیگه کاری باهاشون ندارم 

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز