2821
2789

اینترنت جستجو کنید

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله 

آدمهایی که دوستشون داری، تا وقتی خودشون بقیه نشن، نمیفهمن چقدر برای بقیه دست نیافتنی ای!شاید رفتارم تلخ باشه ولی خب، شکلات تلخم #طرفدارای خودشو داره🎀️عاشق لحن حرف زدنم تو عصبانیتم؛ انرژی زنانه صفر، قدرت تخریب صد🎀💅🏻️‏-از دختر چشم ابرو مشکی کمر باریک انتظار اخلاق نبایدداشت. هی میبوسمت میذارمت کنار میای میگی یه بوس دیگه 💋 :)‏️

اول سر گردن میشوری، بعد سمت راست بدن و چپ 

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

اینترنت جستجو کنید

شریک تو از اینجا میخوای پیدا کنی؟؟ امضات 

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

شریک تو از اینجا میخوای پیدا کنی؟؟ امضات

بله

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

خیر

بیزینس گرل💸،عاشق ادبیات📚،دلباخته موسیقی اون قدیما قدیما🌚خرد بهتر از هرچه ایزد بداد،ستایش خرد را به از راه داد!🌱✨🎨فردوسی بزرگ،شاهنامه📚❤️ 💍Marriedاین اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز