2821
2789

چرا نمیدونستی؟بعد از تموم شدن عادت ماهانه اول حموم کن تمیز شی کامل بعد رو به قبله نیت غسل حیض کن اول سر وگردنت رو بشور بعد طرف راست بدنت تا پیین بعد طرف چپ بدنت.....درمورد انواع عسل بعدا تونت یه جستجو کن

بله

😐😐😂😂😂😂😂😂😂😂 بشین تا بیاد 

تو‌واقعیت کسی نگاتون نمیکنه میایین اینجا دنبال شریک 

مگه دوستیابیه!؟ 

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😐😐😂😂😂😂😂😂😂😂 بشین تا بیاد تو‌واقعیت کسی نگاتون نمیکنه میایین اینجا دنبال شریک مگه دوستیابیه! ...

عوض اینکه برام خواهری کنید یه مورد خوب برام پیدا کنید

دارید مسخرم میکنید...🥺🥺💔

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

عوض اینکه برام خواهری کنید یه مورد خوب برام پیدا کنیددارید مسخرم میکنید...🥺🥺💔

تاپیک بزنم پیدا شه ؟ 

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

تاپیک بزنم پیدا شه ؟

فکر کنید برای برادر کوچکترتون هست🙏🙏🙏

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

@بگویاسی‍  

اون شات که میخواستین کامنت بالاس 😁تاپیکم ترکید 

@بانوزلیخا55‍ 

@قبول_شدم‍ 

@قبول_شدم‍

من فکر کردم داداشتو میگی🤣

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز