2777
2789
عنوان

خیلی مهربونم

133 بازدید | 26 پست

همیشه فکر همه هستم برا همه وقت دارم و همه رو هر رفتاری دارن میبخشم از خودم بدم میاد آدم نباید اینجوری باشه واسه همه وقت دارم کسی واسم وقت نداره همش غرورمو میشکنم چیکار کنم منم به فکر خودم باشم اینجوری نباشن اینجوری انگار هر کاری هر کاری میخواد میکنه من چیزی نمیگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه خیلی عالیه منم همینم و خوشحالم و خدا رو شاکرم.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

از چیز کم شروع کن.مثلا ، هر خوراکی دلت خواست بخور، نگو بزار برای بقیه نگهدارم.اگر واقعا وقت نداشتی، ...

چجوری مثلا یه دوستم بهم زنگ میزد دیگه نزد یجوری خودشو گرفت ولی من هر دفعه میگم زنگ نمیزنم باز میزنم همش من حالشو میپرسم موقعی میخوام با کسی صحبت کنم کسی نیس اما هر وی زنگ زد صحبت کنه من بهش گوش دادم برا همه خوبم برا خودم ن کسی مشکل مالی داشته باشه همه چیزی دارم حاضرم بدم مشکلش حل شه بقییه کلی ام پول داشته باشن حاضر نبستن بدن اون وقت با اونا بهترن

پس چی

ترس از طرد شدن ... باید نه گفتن رو تمرین کنی، از چیزای کوچیک شروع کن  اگر کسی از تو سو استفاده کرد و جوابی ندی خودت رو نادیده گرفتی   " هر محبتی که به دیگران میدی شایسته دریافتش هستی"

چسب زخما بعد از خوب شدن زخم دور انداخته میشن...‌‌(درباره ی چسب زخم حرف نمی زنم)

چجوری مثلا یه دوستم بهم زنگ میزد دیگه نزد یجوری خودشو گرفت ولی من هر دفعه میگم زنگ نمیزنم باز میزنم ...

عالیه خیلی خوشحالم یکی مثل خودم پیدا کردم.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

عالیه خیلی خوشحالم یکی مثل خودم پیدا کردم.

منم خوش حالم ولی این آدما باید برا هم باشن نه بقییه از این رفتار سو استفاده میکنن و وقتایی کار داری خودت میمونی کسی نیس

من ۴۲ سالمه، دقیقا همین مشکلات داشتم.

الان چند وقتی، منم دارم  ، رو خودم کار میکنم.

اولا، شعارت این باشه، با هر کی مثل خودش.

مثلا من دو تا خواهردارم، خدایی بزرگه طی سال چند بار شام صدامون میکنه، ولی کوچیکه اصلا.

می یومدم دعوت میکردم، مجبوری کوچیک رو هم صدا میکردم، الان دو سال، اصلا ، فقط بزرگ و مادرم رو صدا میکنم.

جالبه کوچیکه، اون موقع ها که دعوت میکردم، با منت، باشه ، اگر شد میایم و ....

انگار بهم لطف میکرد و میومد.

ببین دو تا شعار

با هر کی مثل خودش.

دوم اول خودم و خانوادم

نه خوب نیست چون بقییه اینجوری نیستن

مهم نیست مهم اینه که رفتار درست که خدا راضی باشه چیه.
اینکه فقط بگم خودم مهم هستم تو دین و اخلاق پسندیده نیست.