2777
2789
عنوان

خیلی مهربونم

140 بازدید | 26 پست

همیشه فکر همه هستم برا همه وقت دارم و همه رو هر رفتاری دارن میبخشم از خودم بدم میاد آدم نباید اینجوری باشه واسه همه وقت دارم کسی واسم وقت نداره همش غرورمو میشکنم چیکار کنم منم به فکر خودم باشم اینجوری نباشن اینجوری انگار هر کاری هر کاری میخواد میکنه من چیزی نمیگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینکه خیلی عالیه منم همینم و خوشحالم و خدا رو شاکرم.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکس نوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنين عليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

از چیز کم شروع کن.مثلا ، هر خوراکی دلت خواست بخور، نگو بزار برای بقیه نگهدارم.اگر واقعا وقت نداشتی، ...

چجوری مثلا یه دوستم بهم زنگ میزد دیگه نزد یجوری خودشو گرفت ولی من هر دفعه میگم زنگ نمیزنم باز میزنم همش من حالشو میپرسم موقعی میخوام با کسی صحبت کنم کسی نیس اما هر وی زنگ زد صحبت کنه من بهش گوش دادم برا همه خوبم برا خودم ن کسی مشکل مالی داشته باشه همه چیزی دارم حاضرم بدم مشکلش حل شه بقییه کلی ام پول داشته باشن حاضر نبستن بدن اون وقت با اونا بهترن

پس چی

ترس از طرد شدن ... باید نه گفتن رو تمرین کنی، از چیزای کوچیک شروع کن  اگر کسی از تو سو استفاده کرد و جوابی ندی خودت رو نادیده گرفتی   " هر محبتی که به دیگران میدی شایسته دریافتش هستی"

چسب زخما بعد از خوب شدن زخم دور انداخته میشن...‌‌(درباره ی چسب زخم حرف نمی زنم)

چجوری مثلا یه دوستم بهم زنگ میزد دیگه نزد یجوری خودشو گرفت ولی من هر دفعه میگم زنگ نمیزنم باز میزنم ...

عالیه خیلی خوشحالم یکی مثل خودم پیدا کردم.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکس نوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنين عليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

عالیه خیلی خوشحالم یکی مثل خودم پیدا کردم.

منم خوش حالم ولی این آدما باید برا هم باشن نه بقییه از این رفتار سو استفاده میکنن و وقتایی کار داری خودت میمونی کسی نیس

من ۴۲ سالمه، دقیقا همین مشکلات داشتم.

الان چند وقتی، منم دارم  ، رو خودم کار میکنم.

اولا، شعارت این باشه، با هر کی مثل خودش.

مثلا من دو تا خواهردارم، خدایی بزرگه طی سال چند بار شام صدامون میکنه، ولی کوچیکه اصلا.

می یومدم دعوت میکردم، مجبوری کوچیک رو هم صدا میکردم، الان دو سال، اصلا ، فقط بزرگ و مادرم رو صدا میکنم.

جالبه کوچیکه، اون موقع ها که دعوت میکردم، با منت، باشه ، اگر شد میایم و ....

انگار بهم لطف میکرد و میومد.

ببین دو تا شعار

با هر کی مثل خودش.

دوم اول خودم و خانوادم

نه خوب نیست چون بقییه اینجوری نیستن

مهم نیست مهم اینه که رفتار درست که خدا راضی باشه چیه.
اینکه فقط بگم خودم مهم هستم تو دین و اخلاق پسندیده نیست.