onمونmo مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 737 عنوان ی لحظه بیاین راجب توبه سوال دارم 112 بازدید | 26 پست چطوری بفهمیم خدا توبه رو قبول کرده ازمون؟؟ کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂 1404/04/16 | 13:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرنآزبآنو عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 2101 مگه میشه فهمید ؟وقتی با نیت قلبی توبه کنی قطعا قبوله 🎀Diva
هلیاخانومم عضویت: 1404/01/07 تعداد پست: 1989 من شنیدم میگم وقتی به دلت میافته توبه کنی یعنی خدا در توبه رو به روت باز کرده فرصت توبه بهت داده یعنی بخشیدتت
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8969 همین که دیگه نسبت به رفتار قبلی خودت میلی نداریوازش بدت میاد گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
onمونmo مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 737 مگه میشه فهمید ؟وقتی با نیت قلبی توبه کنی قطعا قبوله ایشالله🥲 کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂
onمونmo مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 737 من شنیدم میگم وقتی به دلت میافته توبه کنی یعنی خدا در توبه رو به روت باز کرده فرصت توبه بهت داده یعن ... 🥲❤️ کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂
onمونmo مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 737 همین که دیگه نسبت به رفتار قبلی خودت میلی نداریوازش بدت میاد اره خیلی پشیمونم دیگم اصلا دلم ب اون کار نیست کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8969 اره خیلی پشیمونم دیگم اصلا دلم ب اون کار نیست قبول شد توبه ی من.. شنیدم اسمتو گریه کردمبرای اولین باربرای جسم تو گریه کردممبارک باشه لبخند خدا 🥹 گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
fatemeha21 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 6664 همینکه پشیمون شی کافیهمگه اینکه دیگه اون گناهو تکرار نکنی و سعی در جبران داشته باشی خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤
mahnaz_jon عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 2095 من شنیدم میگم وقتی به دلت میافته توبه کنی یعنی خدا در توبه رو به روت باز کرده فرصت توبه بهت داده یعن ... احسنت
mahnaz_jon عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 2095 اره خیلی پشیمونم دیگم اصلا دلم ب اون کار نیست خوشابه سعادتت گلم خدا تورودوست داره که فکر توبه افتادی خداهمه ی مارا به راه راست هدایت کنه ان شاالله🙏
onمونmo مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 737 وقتی توبه به دلت میوفته این اولین نشونه از سمت خداست ❤️ کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂
onمونmo مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 737 همینکه پشیمون شی کافیهمگه اینکه دیگه اون گناهو تکرار نکنی و سعی در جبران داشته باشی ❤️ کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂
onمونmo مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 737 خوشابه سعادتت گلم خدا تورودوست داره که فکر توبه افتادی خداهمه ی مارا به راه راست هدایت کنه ان شاالله ... قربونت برم❤️ کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂