2777
2789

بارداره؟؟

زندایی من بلده ولی لو نمیده

مثلا دختر خالم باردار بود خودش نمیدونست این گفت رفت تست زد مثبت بود تازه 

یا چندتا میخواستن بارداریشون رو فعلا نگن تا سه ماهگی بعد هیچ علائمی هم نداشتن ولی این گفت 

خودش میگه چهره زن حامله مشخصه درصورتی که تا قبل سه ماهگی خیلیا مشخص نیستن 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم یکوچولو صورت پف میکنه حالت چشم زیر چشم فرم لب شاید و بینی

حتی از چهار هفتگی؟؟

چه جالب من تا حالا دقت نکرده بودم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

حتی از چهار هفتگی؟؟چه جالب من تا حالا دقت نکرده بودم

باید خیلی دقت کنی و کسی باشی که دیده باشی زیاد یا سررشته داشته باشی فک کنم..مثلا قابله ها قشنگ از هفته دوم هم میفهمیدن اصولا..دست شانس هم هست یهو میگی درست در میاد

مثلا طرف یکوچولو چهرش تغییر میکنه میدونی هم ازدواج کرده یا اقدامه

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

والله منم هیچ وقت نفهمیدم ولی دور و اطرافم از اینا که زیادن هیچ چی، یه خانم مسنی هست سونوگرافی با تشخیص ۹۵ درصده

من نمی دونستم حاملم تو عید می گفت بچت دختره ، می گفتم خبری نیست می گفت هست یا نمی دونی یا نمی خوای بگی 

بعد از عید فهمیدم خبری بوده و نمی دونستم ، و بعدم معلوم شد دختره😁 

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚