2777
2789
عنوان

جن واقعی

449 بازدید | 38 پست

اعتقاد دارید؟

ی چند نفر رفتن دنبال گنج تو روستایی 

حین حفاری ی خانم خیلی سفید مثل گچ با لبای قرمز (ب گفته خودشون زیبا )  از کنار زل زده بهشون 

گویا همگی حس کردن انسان نیست چون چشماش طبیعی نبوده یا قد و قواره اش 

و ۵ تا مرد اینو شهادت دادن

ب حدی ترسیدن ک دیگ اونجا نرفتن و بیخیال شدن میگن نگهبان و نحسی داره اون گنج 

حالا من حس میکنم محیط با چیزی توهم زا آلوده شده ولی خب اگر این باشه،چرا همشون ی چیز دیدن و شبانه از ترس برگشتن

بله مردم روستا غالبا دیدن

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی واقعیه؟چطور ممکنه پس چرا خوشکل بوده

در مورد خوشگلی نمیدونم ولی اره واقعیه

هرکی تعریف میکنه از زشتی میگه 

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بله مردم روستا غالبا دیدن

مثلا اون مقبره مصری پیدا شد کاوش گرا دونه دونه میمیردن 

چو افتاد نحسی گنجه 

بعد ها فهمیدن محیط اون مقبره با نوعی،قارچ سمی پوشیده شده

مثلا اون مقبره مصری پیدا شد کاوش گرا دونه دونه میمیردن چو افتاد نحسی گنجه بعد ها فهمیدن محیط اون مقب ...

خوب اره اینم هست

میگن کنار ی دیو زشت بود میگن دوتا بودن یکی فریبنده اون یکی خیلی بزرگ و زشت

بله بلند قد هستن😂

موکل محافظدفینه واقعیه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بله بلند قد هستن😂

ترسناکه اگر واقعی باشه حالا من اصرار کردم منو ببرن اونجا 

میگن تو روز روشن پاتو میزاری اونجا قبة ات رو گم میکنی گیج میشی

انگار انرژی ای اونجا هست

قرار شده ماه بعد خواستن برن روستا منو ببرن لوکیشن نشون بدن

خوب حالا فک نکنم اینجوری باشه به هرکس نشون بدن

خوب حالا فک نکنم اینجوری باشه به هرکس نشون بدن

از نزدیکان خیلی نزدیک هستن 😁 نشون میدن 

حتی ب درش رسیدن ولی باز نکردن از ترس همونجوری روشو پوشوندن برگشتن 

مهندس همراهشون گفته اینجا قبر ی پادشاهه