2777
2789
عنوان

جن واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 38 پست
از نزدیکان خیلی نزدیک هستن 😁 نشون میدن حتی ب درش رسیدن ولی باز نکردن از ترس همونجوری روشو پوشوندن ب ...

اها منظورتون زیر خاکیه

اره اره درسته میگن محافظ داره

خطر ناکه چنین چیزی

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محتمل ترین احتمال همینه تو ایران باستان بوده و راجبش تو کتب هست

تو دفینه یابی خیلیا طلسم میزارن و اونم موکله..تا اذیت و آزاری بهش نرسونن کاری نداره ولی میشه با دعا کردن آرومش کرد

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

-یعنی چی؟

هست واقعیت داره اونم با انواع و اشکال مختلف 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

تو دفینه یابی خیلیا طلسم میزارن و اونم موکله..تا اذیت و آزاری بهش نرسونن کاری نداره ولی میشه با دعا ...

یکی رو پیدا کردن ی دعا نویس ماهر 

قرار بود بیاد باطل کنه،فرداش مرد 

این شده ک دیگ نرفتن سراغش میگن نحسی میگیره

یکی رو پیدا کردن ی دعا نویس ماهر قرار بود بیاد باطل کنه،فرداش مرد این شده ک دیگ نرفتن سراغش میگن نحس ...

باید طرف تو این کار بوده باشه تا از خودش موکل آزاد کنه جلوی اون موکل رو بگیرن و آروم کنن اوضاع رو..و احتمال اینم زیاده ک اون موکل ک اونجا دیدن اذیتشون کنه نه اونجا هرجایی ک باشن

خودشون اونا رو نگهبان میکنن

اینامنم شنیدم ولی برام سواله ک اون زمانا چطوری ادما اینقدر راحت جنارا نگهبان میکردن بخاطر همینه ک گاهی میگم شاید جنا خودشون نگهبان میشدن.تومنطقه ما یکی پیداکرد ی کوزه سکه بود نگهبان نداشت ولی لوشون دادن پلیس برد

دور فلکی یکسره برمنهج عدل است خوش باش که ظالم نبردراه به منزل

باید طرف تو این کار بوده باشه تا از خودش موکل آزاد کنه جلوی اون موکل رو بگیرن و آروم کنن اوضاع رو..و ...

ایکجوری بهت بگم بعد رفتن سراغ اون گنج تقریبا زندگی همشون نوعی از هم پاشیده تو مدت خیلی کوتاه 

طلاق ، مرگ فرزند و.... میگن اون قبر پادشاه کار ما نیست رفتن دنبال چیزای کوچیکتر 

اینامنم شنیدم ولی برام سواله ک اون زمانا چطوری ادما اینقدر راحت جنارا نگهبان میکردن بخاطر همینه ک گا ...

ببین با طلسم و دعا و جادوگری..خیلیاشونم توسط یهودیاا بوده