2789
عنوان

رشته تجربی

87 بازدید | 10 پست

از بس همه دلسردم کردن و هی گفتن بدرد نمیخوره و اینا واقعا ناامید شدم 

علاقمو دارم انکار میکنم میرم طرف چیزی ک نمیخام

درسته یکم با زیست مشکل دارم ولی دیگه ب حدی ک نخوام بخونم نیست ک میگن زیست نمیخای بدردت نمیخوره تجربی

نمیدونم چیکار کنم اصن💔

اکانت تعطیل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علاقت تجربیه؟

آره یعنی از بچگی دوست دارم 

حالا ک موقعش رسیده همه میگن تهش هیچیه و بدرد نمیخوره و همش صندلی خریدن و ایناعهـ

منم از ترس دارم بیخیالش میشم

اکانت تعطیل

آره یعنی از بچگی دوست دارم حالا ک موقعش رسیده همه میگن تهش هیچیه و بدرد نمیخوره و همش صندلی خریدن و ...

دروغ نمیگن، تجربی تقاضای زیادی داره، رقابت سنگینه 

ولی تو برو به دلت گوش کن اگر واقعا خواهان این رشته ای 

تهش میگی تلاشم کردم و نشد، بهتر از اینه که دو روز دیگه حسرت بخوری بگی کاش میرفتم تجربی برا کنکور میخوندم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

دروغ نمیگن، تجربی تقاضای زیادی داره، رقابت سنگینه ولی تو برو به دلت گوش کن اگر واقعا خواهان این رشته ...

من هررشته ای رو برم حاضرم مث چی بخونم حالا چ علاقه باشه چ نه

ولی اینکه دارم از علاقم دور میشم ناراحتم میکنه

اکانت تعطیل

من هررشته ای رو برم حاضرم مث چی بخونم حالا چ علاقه باشه چ نهولی اینکه دارم از علاقم دور میشم ناراحتم ...

مجبور نیستی دور بشی، برو صد وجودت بزار 

با برنامه از هموت سال اول بخونی برای کنکور(ار همون اول بخونی برای کنکور) حتما و حتما قبول میشی

سه سال زمان خیلی خوبیه برای قبولی کنکور

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

اینم در نظر بگیر بیشتر اینا که تجربی می رن یا به اصرار خانواده هست یا اصلا این حجم درس نمی تونن تحمل کنن و بخونن ، یه سریا هم جا می زنن قبل تصمیمت یه نگاهی به آخرین رتبه های پزشکی هم که آوردن نگاه کن بعد می بینی تلاش کنی زیادم کار سختی نیست

اینم در نظر بگیر بیشتر اینا که تجربی می رن یا به اصرار خانواده هست یا اصلا این حجم درس نمی تونن تحمل ...

برا پزشکی نمیخونم

شاید اولویتامو دندون همه شهرا بزنم 

ولی بعد فیزیو و رادیو و شنوایی سنجی و بینایی و اینا باشه

اکانت تعطیل