هلنممممممممممممممممم مدیر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 1526 عنوان موخوووورهههههه | مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 36 پست همش موهامو کوتاه میکنم موخوره هاشو میگیرم تا یکم بلند میشه باااز مو خوره میگیره شما چیکار میکنن حسرت موی بلند به دلم موندههه😂💔 بُـزُرگـی نَـدیـدَم جُـز.الـلّـه. 1404/04/16 | 10:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلنممممممممممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 1526 اهمیت به موخوره نمیدم فقط در سال دوبار موهام یکدست میکنم مو کدر میشه پایین موها نازک میشه منکه برام خیلی مهمه بُـزُرگـی نَـدیـدَم جُـز.الـلّـه.
7712hassa عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 6363 نه هیچییی نمیخورمم 😅😂 خوب باید بخوری اگه مو خوره را میخوایی رفع بشه مرد،it,s good to be important ..but it,s more important to be good....
7712hassa عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 6363 گیاه رزماری رو میشناسی همه جا هست هم در چایی بریز و هم بجوشان با هاش سرت رو بشور اهل کجایی؟ مرد،it,s good to be important ..but it,s more important to be good....
پالت400 عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 7877 مو کدر میشه پایین موها نازک میشه منکه برام خیلی مهمه والا کدری نمیبینم بعدموهام حجم داره نازکیش به چشم نمیاد «لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»
kolan عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 10954 وای یه بار به کف سرم زدم سفیده رو با اینکه با آب گرمم نشستم سفیده تو سرم پخت 😐 با چه بدبختی تیکه تی ... آره تجربه دارم، حالا یادمم نیست سفیده بوده یا زردهمثلا اینکه فقط باید به ریشه زد انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
فراتر_از_بی_نهایت عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 1564 وای یه بار به کف سرم زدم سفیده رو با اینکه با آب گرمم نشستم سفیده تو سرم پخت 😐 با چه بدبختی تیکه تی ... واااایییییی خداااااا🤣🤣🤣تصورت کردم😂 خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎
هلنممممممممممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 1526 واااایییییی خداااااا🤣🤣🤣تصورت کردم😂 خیلی بد بود اههه😂😂 بُـزُرگـی نَـدیـدَم جُـز.الـلّـه.
هلنممممممممممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 1526 والا کدری نمیبینم بعدموهام حجم داره نازکیش به چشم نمیاد خوبه برا منم اول اینجوری بود الان کم حجم تر شده مشخصه بُـزُرگـی نَـدیـدَم جُـز.الـلّـه.
بازگشت_آنخماعو عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 5048 وای یه بار به کف سرم زدم سفیده رو با اینکه با آب گرمم نشستم سفیده تو سرم پخت 😐 با چه بدبختی تیکه تی ... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
kranchi عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 34151 وای یه بار به کف سرم زدم سفیده رو با اینکه با آب گرمم نشستم سفیده تو سرم پخت 😐 با چه بدبختی تیکه تی ... با اب گرم که نمیپزه با اب داغ شستی، اب داغ برا موهات بده ها خشک و شکننده میشه خودش میشه موخوره
بازگشت_آنخماعو عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 5048 وای یه بار به کف سرم زدم سفیده رو با اینکه با آب گرمم نشستم سفیده تو سرم پخت 😐 با چه بدبختی تیکه تی ... نمک ميزدينبا نون میل میکردین حیف نعمت خداسکفران نعمت شد
پالت400 عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 7877 خوبه برا منم اول اینجوری بود الان کم حجم تر شده مشخصه من که قرص میخورم نمیزارم از حجمش بره نمیزارم با تیغ هم موهام کوتاه بشه «لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 29711 بعد حمام روغن مو میزنم وقتی یکم خیسی مو رو گرفتمب ریشه تا ساقه و نوک مواصلا مو خوره ندارم اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
هلنممممممممممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 1526 با اب گرم که نمیپزه با اب داغ شستی، اب داغ برا موهات بده ها خشک و شکننده میشه خودش میشه موخوره نه نه اب اطلا داغ نبود ملایم بود گرمم نبود حتا همین نی نی سایتیا گفتن خدا بگم چیکارشون کنه 🫥 بُـزُرگـی نَـدیـدَم جُـز.الـلّـه.
هلنممممممممممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 1526 بعد حمام روغن مو میزنم وقتی یکم خیسی مو رو گرفتمب ریشه تا ساقه و نوک مواصلا مو خوره ندارم بعد موها چرب میشه خووو بدم میاد موهام چرب باشه چه روغنی میزنی بُـزُرگـی نَـدیـدَم جُـز.الـلّـه.