2777
2789
عنوان

موخوووورهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یه بار به کف سرم زدم سفیده رو با اینکه با آب گرمم نشستم سفیده تو سرم پخت 😐 با چه بدبختی تیکه تی ...

آره تجربه دارم، حالا یادمم نیست سفیده بوده یا زرده

مثلا اینکه فقط باید به ریشه زد 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
وای یه بار به کف سرم زدم سفیده رو با اینکه با آب گرمم نشستم سفیده تو سرم پخت 😐 با چه بدبختی تیکه تی ...

واااایییییی خداااااا🤣🤣🤣

تصورت کردم😂

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎

با اب گرم که نمیپزه با اب داغ شستی، اب داغ برا موهات بده ها خشک و شکننده میشه خودش میشه موخوره

خوبه برا منم اول اینجوری بود الان کم حجم تر شده مشخصه

من که قرص میخورم نمیزارم از حجمش بره نمیزارم با تیغ هم موهام کوتاه بشه 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

بعد حمام روغن مو میزنم وقتی یکم خیسی مو رو گرفتم

ب ریشه تا ساقه و نوک مو

اصلا مو خوره ندارم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
با اب گرم که نمیپزه با اب داغ شستی، اب داغ برا موهات بده ها خشک و شکننده میشه خودش میشه موخوره

نه نه اب اطلا داغ نبود ملایم بود گرمم نبود حتا همین نی نی سایتیا گفتن خدا بگم چیکارشون کنه 🫥

‌ بُـ‌زُرگـی نَـ‌دیـ‌دَم جُـ‌ز.الـلّـه.‌‌

بعد حمام روغن مو میزنم وقتی یکم خیسی مو رو گرفتمب ریشه تا ساقه و نوک مواصلا مو خوره ندارم

بعد موها چرب میشه خووو بدم میاد موهام چرب باشه چه روغنی میزنی 

‌ بُـ‌زُرگـی نَـ‌دیـ‌دَم جُـ‌ز.الـلّـه.‌‌