2777
2789
عنوان

عاشورا

211 بازدید | 29 پست

بچه ها من دیروز رفتم هیئت 

حقیقتا خیلی ساده پوشیدم آرایش نکردم به خاطر امام حسین ولی همسن و سالای خودمو که میدیدم خیلی وضعشون بد بود به هیچ پسری نگا نمیکردم و همه میگفتن مغروری و فلان 

تعریف از خود نباشه من قیافم خوبه از کنار زنی رد شدم به دوستش گفت این دختر چقد خوشگله و...

خلاصه کمی اعتماد به نفس داشتم فک میکردم بدون آرایش از خیلی دخترا خوشگل ترم 

مامانمم خیلی بهم اعتماد به نفس میده بابام میگه تو با همه فرق داری و ...

ولی من به حرفاشون زیاد دل نمی‌بندم میگم خدا همه رو یکسان آفریده و فرقی ندارن در مقابل خدا.

ما رفتیم روستامون  روستای بزرگی هست همه از همه جا اومده بودند پر از پسر بود

با دختر عمم از کنار چند تا پسر رد شدیم من اصلا نگاشون نکردم بهم گفت شماره میدی ؟

اون یکی گفت لازم نیس آیدیشو دارم 

این پسری که شماره خواست چند وقت پیش مزاحم شده بود من بلاکش کردم 

بعد وقتی برگشتیم خونه اینا به من و دختر عمم سه بار گفتند بد قیافه اولی رو گفتند نگا نکردیم بار دوم و سوم هم نگا نکردیم 

می خواستند برگردیم و جوابشون رو بدید

ولی دختر عمم به کتفشم نبود من ناراحت شدم میگم خیلی زشتم که اینا اینجوری گفتن 

داداشم بهم میگه شبیه گاوی اونجا پر از دختر بود تو در مقابل اونا عنی😂

اعتماد به نفسم اومد زیر صفر

میگم کاش منم مث بقیه ی دخترا آرایش میکردم و لباسای خوب میپوشیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالالته خیلی بچه ای اسی... 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

چقدر کوچولوییی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

کار درست رو شما کردی

عزا جای آرایش نیست

کسی هم که آرایش میکنه عزادار نیست

الان کلی میان منو میخورن ولی آسمون به زمین برسه من نطرم همینه و تغییر نمیکنه

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

والا من تو محرم بیرون رفتم به خدا یه دخترایی رو دیدم ارایش خیلی خیلی غلیظ کرده بودن لباسای خیلی باز پوشیده بودن

باور کنید همینکارو قبل محرم انقدر نمیکنن

تو هیئت ها ارایش میکنن حالا بکنن ولی نه انقدر غلیظ 

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍