2777
2789
عنوان

چیکار کنم🥲⁉️

181 بازدید | 6 پست

من اونجور که باید واسه آزمون تیزهوشان و نمونه دولتی تلاش نکردم یا خودم این حسو میکنم هرچند از همه توانم استفاده کردم

اگه چند روز دیگه در آزمون نمونه دولتی و تیزهوشان قبول نشم دیگه نمیدونم چیکار کنم😪

حس میکنم مدرسه معمولی اصلا برای کنکور خوب نیست

و همینطور غیر انتفاعی ها

اخه مشکل اینجاست الان اگه نمونه هم قبول بشم نمونه دولتی ما اصلا خوب نیست و با دولتی فرقی نداره:/

خوابم نمیبره از این افکار😭

🙂🍃

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من خودم سمپاد بودم ،سالای اخر دیدم خیلی از بچه ها تلاششون نصف شد ، خیلیا ک فکرمیکردی رقیبتن ،حذف شدن ، دغدغه های دگ جاشو گرفت و هرچی تلاش کردم از خودم بود ،باور کن از خودم کنترل ذهنم خشمم زندگیم و فکرو خیالا و ادمای بدی ک دورشون کردم ، اونجوری نیست سالای اخر شاید تو کلاس ۵ نفر باهات رقابت کنن بقیه حذفن ،رقابتم فقط واسه اونیه ک درست مطالعه کنه و ذهنشو کنترل کنه

من خودم سمپاد بودم ،سالای اخر دیدم خیلی از بچه ها تلاششون نصف شد ، خیلیا ک فکرمیکردی رقیبتن ،حذف شدن ...

🫠🌱

من خودم خیلی میخونم و اصلا کاری به رقیب و رقابت ندارم پس همون مدرسه معمولی یا غیرانتفاعی هم میتونم😪🌿

🙂🍃

مدرسه مشکلی نداشت از دی مدرسه نرفتیم چون زور بالا سرمون نبود درس نخوندیم همه خراب کردیم

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه