2777
2789
عنوان

چیکار کنم🥲⁉️

181 بازدید | 6 پست

من اونجور که باید واسه آزمون تیزهوشان و نمونه دولتی تلاش نکردم یا خودم این حسو میکنم هرچند از همه توانم استفاده کردم

اگه چند روز دیگه در آزمون نمونه دولتی و تیزهوشان قبول نشم دیگه نمیدونم چیکار کنم😪

حس میکنم مدرسه معمولی اصلا برای کنکور خوب نیست

و همینطور غیر انتفاعی ها

اخه مشکل اینجاست الان اگه نمونه هم قبول بشم نمونه دولتی ما اصلا خوب نیست و با دولتی فرقی نداره:/

خوابم نمیبره از این افکار😭

🙂🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم سمپاد بودم ،سالای اخر دیدم خیلی از بچه ها تلاششون نصف شد ، خیلیا ک فکرمیکردی رقیبتن ،حذف شدن ، دغدغه های دگ جاشو گرفت و هرچی تلاش کردم از خودم بود ،باور کن از خودم کنترل ذهنم خشمم زندگیم و فکرو خیالا و ادمای بدی ک دورشون کردم ، اونجوری نیست سالای اخر شاید تو کلاس ۵ نفر باهات رقابت کنن بقیه حذفن ،رقابتم فقط واسه اونیه ک درست مطالعه کنه و ذهنشو کنترل کنه

من خودم سمپاد بودم ،سالای اخر دیدم خیلی از بچه ها تلاششون نصف شد ، خیلیا ک فکرمیکردی رقیبتن ،حذف شدن ...

🫠🌱

من خودم خیلی میخونم و اصلا کاری به رقیب و رقابت ندارم پس همون مدرسه معمولی یا غیرانتفاعی هم میتونم😪🌿

🙂🍃

مدرسه مشکلی نداشت از دی مدرسه نرفتیم چون زور بالا سرمون نبود درس نخوندیم همه خراب کردیم

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه