2777
2789
عنوان

چیکار کنم🥲⁉️

178 بازدید | 6 پست

من اونجور که باید واسه آزمون تیزهوشان و نمونه دولتی تلاش نکردم یا خودم این حسو میکنم هرچند از همه توانم استفاده کردم

اگه چند روز دیگه در آزمون نمونه دولتی و تیزهوشان قبول نشم دیگه نمیدونم چیکار کنم😪

حس میکنم مدرسه معمولی اصلا برای کنکور خوب نیست

و همینطور غیر انتفاعی ها

اخه مشکل اینجاست الان اگه نمونه هم قبول بشم نمونه دولتی ما اصلا خوب نیست و با دولتی فرقی نداره:/

خوابم نمیبره از این افکار😭

🙂🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم سمپاد بودم ،سالای اخر دیدم خیلی از بچه ها تلاششون نصف شد ، خیلیا ک فکرمیکردی رقیبتن ،حذف شدن ، دغدغه های دگ جاشو گرفت و هرچی تلاش کردم از خودم بود ،باور کن از خودم کنترل ذهنم خشمم زندگیم و فکرو خیالا و ادمای بدی ک دورشون کردم ، اونجوری نیست سالای اخر شاید تو کلاس ۵ نفر باهات رقابت کنن بقیه حذفن ،رقابتم فقط واسه اونیه ک درست مطالعه کنه و ذهنشو کنترل کنه

من خودم سمپاد بودم ،سالای اخر دیدم خیلی از بچه ها تلاششون نصف شد ، خیلیا ک فکرمیکردی رقیبتن ،حذف شدن ...

🫠🌱

من خودم خیلی میخونم و اصلا کاری به رقیب و رقابت ندارم پس همون مدرسه معمولی یا غیرانتفاعی هم میتونم😪🌿

🙂🍃

مدرسه مشکلی نداشت از دی مدرسه نرفتیم چون زور بالا سرمون نبود درس نخوندیم همه خراب کردیم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس