sepideh138 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 2751 عنوان کانسیلر گابرینی چطوره 369 بازدید | 24 پست ؟؟ تو همان به دل نشسته ی منی،تا ابد🤍🫀 عشق من♥️🫂️🥹 1404/04/16 | 03:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحر_ناز_بانو عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3971 منم میخوام کانسیلر مایع روشن بخرم بگین چی بخرمریمل حجم دهنده خوبم میخوامهزینشونم مهم نیس.. پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
sepideh138 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 2751 منم میخوام کانسیلر مایع روشن بخرم بگین چی بخرمریمل حجم دهنده خوبم میخوامهزینشونم مهم نیس.. ریمل اسنس صورتی خیلی خوبه قیمتشم مناسبکانسیلر گابرینی شنیدم خیلی خوبه فردا میخوام بگیرم تو همان به دل نشسته ی منی،تا ابد🤍🫀 عشق من♥️🫂️🥹
سحر_ناز_بانو عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3971 ریمل اسنس صورتی خیلی خوبه قیمتشم مناسبکانسیلر گابرینی شنیدم خیلی خوبه فردا میخوام بگیرم از اسنس بهتر میخوام قبلا داشتمش اونقدا خفن نیس پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
sepideh138 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 2751 از اسنس بهتر میخوام قبلا داشتمش اونقدا خفن نیس واقعا ؟؟خوبه که🥲من مشکیشم دارم باهم میزنیم خیلی خوب میشم تو همان به دل نشسته ی منی،تا ابد🤍🫀 عشق من♥️🫂️🥹
sepideh138 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 2751 عنهه نخرم یعنی ؟ تو همان به دل نشسته ی منی،تا ابد🤍🫀 عشق من♥️🫂️🥹
نسیم۱۴ عضویت: 1399/08/29 تعداد پست: 2699 نخرم یعنی ؟ نمیدونم بستگی به سلیقه داره ولی دور چشم یکم چروک میشه می ماسه
sepideh138 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 2751 نمیدونم بستگی به سلیقه داره ولی دور چشم یکم چروک میشه می ماسه قیمت الانش میدونی چنده گلم شما چند گرفتی کانسیلر خوب نمیشناسی معرفی کنی بهم تو همان به دل نشسته ی منی،تا ابد🤍🫀 عشق من♥️🫂️🥹
نسیم۱۴ عضویت: 1399/08/29 تعداد پست: 2699 قیمت الانش میدونی چنده گلم شما چند گرفتی کانسیلر خوب نمیشناسی معرفی کنی بهم نه والا نمیدونم دقیق ولی زیاد نبود کانسیلر خوب هم نه نمیشناسم هر چی گرفتم خوب نبودن
سحر_ناز_بانو عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3971 واقعا ؟؟خوبه که🥲من مشکیشم دارم باهم میزنیم خیلی خوب میشم ریمل بهتر نزدی فک کنم 😅یدونه دارم تموم شده حرف نداشموادش خیلییی زیاد بود وایسا عکسشو بفرستم پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
gomnam_479 عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 7510 بچها جدی حسودیم میشه بهتون بلدین آرایش کنین من اصلا وسایلشم نمیدونم چی بگیرم چه مارکی چه برسه آرایش کنم😭
توتفرنگی_خانوم عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 1473 کانسیلره تارتو بیشتر تعریفشو شنیدم گابرینی دارم خوبه بد نیست فقط حواست باشه شمارش مناسب رنگ پوستت باشه این جهان کوه است و فعل ما ندا،سوی ما آید نداها را صدا
سحر_ناز_بانو عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3971 اینه پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
sepideh138 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 2751 کانسیلره تارتو بیشتر تعریفشو شنیدم گابرینی دارم خوبه بد نیست فقط حواست باشه شمارش مناسب رنگ پوستت ب ... پوستم روشنه فک کنم همون یک اوکی باشه تو همان به دل نشسته ی منی،تا ابد🤍🫀 عشق من♥️🫂️🥹