2777
2789

منم میخوام کانسیلر مایع روشن بخرم 

بگین چی بخرم

ریمل حجم دهنده خوبم میخوام

هزینشونم مهم نیس..

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

منم میخوام کانسیلر مایع روشن بخرم بگین چی بخرمریمل حجم دهنده خوبم میخوامهزینشونم مهم نیس..

ریمل اسنس صورتی خیلی خوبه 

قیمتشم مناسب

کانسیلر گابرینی شنیدم خیلی خوبه فردا می‌خوام بگیرم 

تو همان به دل نشسته ی منی،تا ابد🤍🫀 عشق من♥️🫂️🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریمل اسنس صورتی خیلی خوبه قیمتشم مناسبکانسیلر گابرینی شنیدم خیلی خوبه فردا می‌خوام بگیرم

از اسنس بهتر میخوام 

قبلا داشتمش 

اونقدا خفن نیس

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

از اسنس بهتر میخوام قبلا داشتمش اونقدا خفن نیس

واقعا ؟؟خوبه که🥲

من مشکیشم دارم باهم می‌زنیم خیلی خوب میشم

نمیدونم بستگی به سلیقه داره ولی دور چشم یکم چروک میشه می ماسه

قیمت الانش می‌دونی چنده گلم 

شما چند گرفتی 

کانسیلر خوب نمی‌شناسی معرفی کنی بهم 

واقعا ؟؟خوبه که🥲من مشکیشم دارم باهم می‌زنیم خیلی خوب میشم

ریمل بهتر نزدی فک کنم 😅

یدونه دارم تموم شده 

حرف نداش

موادش خیلییی زیاد بود 

وایسا عکسشو بفرستم

اینه

کانسیلره تارتو بیشتر تعریفشو شنیدم گابرینی دارم خوبه بد نیست فقط حواست باشه شمارش مناسب رنگ پوستت ب ...

پوستم روشنه فک کنم همون یک اوکی باشه