2789
عنوان

من و جاریم

697 بازدید | 43 پست

منو جاریم پسر داریم هردومون

من خیلی از داشتنه پسرم خوشحالم پسرم بچه خوبی بود برام خیلی هم با محبته و منو باباشو دوس دارع و شیرین زبونه ما همش از دستش میخندیم تو خونه 

ولی جاریم از وقتی حامله شده و تازه اوایل بارداریشه ولی خودش هی فک میکنه دختر داره همش تا حرف پسر میشه جلو شوهرمو پسرم هی میگه پسر بدرد نمیخوره و پسر بی محبته و دختر خیلی خوبه و هی تو سر جنس پسر میزنه 

میگه پسرا وحشین دخترا ارومن .دخترا شیرینن پسرا بی مزن .ازونجایی که خیلی رو پسرم حساسم بهم برمیخوره

نظره شما چیه؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کاری به هیچی ندارم ولی دختره من از پسرم وحشی تره 😂😂 هممون ازش میترسم 🤣

😂دور از جونش

مادرم فرشته است.. ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند... زیرا به پایش... من را بسته بود.. برادرم را ... پدرم را... و همه ی زندگیش را... همه راه ها به عشق "مادر" من ختم میشود! مادر من ، عشق من است... میترسم برای ماندن در کنارم از بهشت به جهنم بیاید مادرست دیگر ...

منم پسر دارم خیلیم خوبه حمایت عاطفیشون ادمو به وجد میاره همیشه هوامو دارن کلی ام تعریفمو میدن منم لذت میبرم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫