2777
2789
عنوان

من و جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو فقط تا زمان تعیین جنسیت بچش صب کن اخ بزنه و بچه اونم پسر شه، اونموقع هست که یه تو دهنی خوب میتونی بزنی 

اکانت دست دو خواهر یکی متولد ۷۸ یکی متولد ۸۳ ، من سحرم از سال ۹۷ کاربر فعال نی نی سایت بودم شاید از دوستان قدیمی چند نفری منو یادشون باشه ولی بخاطر مشکلی که برام پیش اومد شاید بعضیا در جریان باشن یه سال نبودم و مشکلاتی برای کاربریم ایجاد شد پس تصمیم گرفتیم شروعی جدید داخل نی نی سایت داشته باشم ❤ همتون عشقای منید ❤❤

😂دور از جونش

😂 یکسال و پنج ماه از پسرم کوچیک تره دنبالش می‌کنه که بزنش پسرم انقد مظلومه فقط میگه بخدا نزن 😂😂 امشبم خواهرمو زد ناخنش شکست 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

خب شاید دختر دوست داره به نظرم منظوری نداره چون یه پسر داره خودشم

خب داشته باشه نه که هی بشینه تو جمع بگه پسر وحشیه پسر بدرد نخوره تو دلش دوس داسته باشه 

😂 یکسال و پنج ماه از پسرم کوچیک تره دنبالش می‌کنه که بزنش پسرم انقد مظلومه فقط میگه بخدا نزن 😂😂 ا ...

جیگرشو بخورم اخه😍آره قبول دارم بعضی از دخترا شیطون ترن

مادرم فرشته است.. ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند... زیرا به پایش... من را بسته بود.. برادرم را ... پدرم را... و همه ی زندگیش را... همه راه ها به عشق "مادر" من ختم میشود! مادر من ، عشق من است... میترسم برای ماندن در کنارم از بهشت به جهنم بیاید مادرست دیگر ...

اشکالتون اینه که بیش از حد و ظرفیت دیگران بهشون اهمیت میدید 

جاری کی باشه بخواد راجع به پسر یا دختر نظر بده 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

به نظرم بهترین واکنش بی خیالی هست اگه بفهمه که تو بدت میاد ضعف میدی دستش

بخدا خودش میدونه از از ترس از حاملگی وسواس شدید گرفتم نسبت ب حاملگی 

و اصلا بچه نمیخام فعلا

ولی همش انگار میخاد منو تحریک کنه

اشکالتون اینه که بیش از حد و ظرفیت دیگران بهشون اهمیت میدید جاری کی باشه بخواد راجع به پسر یا دختر ن ...

اصلا راجع به هر چی

والا

مادرم فرشته است.. ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند... زیرا به پایش... من را بسته بود.. برادرم را ... پدرم را... و همه ی زندگیش را... همه راه ها به عشق "مادر" من ختم میشود! مادر من ، عشق من است... میترسم برای ماندن در کنارم از بهشت به جهنم بیاید مادرست دیگر ...

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز