2777
2789
عنوان

بدون اینکه بگه خواستگارمو رد کرده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 93 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شاید زن داییت دوست نداشته با خواهرشوهر نسبت دیگه ای پیدا کنهنه اینکه بگن خدای نکرده مادرت خواهرشو ...

نه بابا اونجوری نیستش زنداییم مامانمم کاریش نداره با هم مثل خواهرن

به این جملت امشب رسیدم و حتی بیشتر از اون اگه پسری شما رو بخاد اگه یه دریا روبروش باشه که پر از بدی ...

تا خدا نخاد حتا برگی از درخت نمیفته عزیزم . همه چیو بسپر به خودش البته در کنار تلاش کردن مطمئن باش خدا خودش معجزه می‌کنه . امیدوارم بهترینهای دلت رو خدا بهت بده 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

زنداییت حتما فکر کرده که اگه بگه شما رد میکنید و طاقچه بالا میذارید و... طرف زن گرفت تموم شد رفت

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

نه بابا اونجوری نیستش زنداییم مامانمم کاریش نداره با هم مثل خواهرن

میگم که شاید خیلی هم خوب باشن باهم

ولی خب کلا من هم خودم دوست ندارم اقوام شوهرم با فامیلم وصلت کنن

اگه اختلافی تو زندگی هر کدوم پیش بیاد تو زندگی اون یکی هم اثر گذاره

🌷

زنداییت رو تو زندگیتون راه ندین هیچ وقت، نمیتونی خوشی تو رو ببینه.حالا برو پسره رو ببین. مثل شاهزاده ها جنتلمن، خوشتیپ، قدبلند و شیک پوش و وضع مالی اوکی و خوش برخورد و تاپ و تحصیلکرده

یکی میگفت کسی رو که با دعا کردن از خدا بخوای برات نمیمونه... میترسم حتی ازش بخوام

ن عزیزم پافشاری و اصرار کردن به خاسته بقول معروف به زور خاستنه چیزی باعث پشیمونی میشه مثلن هی از خدا بخای فلانی رو قسمتت کنه میده بهت ها ولی پشیمون میشی و میگی کاش هیچوقت نمیدیدمش . ولی دعا کردن آداب داره مثلن همینکه قبل دعا از خدا بابت چیزایی که داری تشکر کنی بعد دعا کنی و بعد هم از ته ته ته قلبت بسپری به خودش اون موقع ب بهترین شکل برات فراهم می‌کنه خاستت 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

تنها نیستی

تو خوبه از غریبه زخم خوردی

من از مامان بزرگم زخم خوردم

دوست مامان بزرگم منو از مامان بزرگم خواستگاری کرد گف نهههه این کم سنه رفت دختر دختردایی بابابزرگمو بهشون معرفی کرد و وصلت کردن 

من ۲۰ اون دختره ۲۲

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛