2777
2789
عنوان

بدون اینکه بگه خواستگارمو رد کرده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 93 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار کنم کراشم مال من شه

بسپر ب خدا عزیزم از ته قلبت به خدا اعتماد کن . بگو یا قیمت هم بشین یا مهرش از دلت بره . مطمئن باش خدا برات معجزه می‌کنه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

خب شاید زن داییت دوست نداشته با خواهرشوهر نسبت دیگه ای پیدا کنه

نه اینکه بگن خدای نکرده مادرت خواهرشوهر خوبی نیسا یا ایشون زن داداش بدیه نه، شاید خیلی هم باهم خوب باشن

ولی بنظر من هم آدم بهتره با فامیلای شوهرش نسبت دیگه ای پیدا نکنه دردسر ممکنه بشه

🌷
به زنداییت کار ندارم . اگه ماله هم بودین هیچی جلودار نبود

به این جملت امشب رسیدم  

و حتی بیشتر از اون اگه پسری شما رو بخاد اگه یه دریا روبروش باشه که پر از بدی شما باشه اون آدم دریا رو دور میزنه ولی اگه نخاد اگه یه کاغذم اینور اونور تکون بخوره  بازم نمیخاد … 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

بسپر ب خدا عزیزم از ته قلبت به خدا اعتماد کن . بگو یا قیمت هم بشین یا مهرش از دلت بره . مطمئن باش خد ...

یکی میگفت کسی رو که با دعا کردن از خدا بخوای برات نمیمونه... میترسم حتی ازش بخوام

میشه یه صلوات برام بفرستی؟