2777
2789
عنوان

راه پر فراز و نشیب با شوهرم اومدم

453 بازدید | 10 پست

هردومون کادر درمان بودیم تو تهران فرستادنمون یه منطقه محروم تو آذربایجان غربی اونجا باهم اشنا شدیم اومدیم تهران ازدواج کردیم بعد شوهرم رو فرستادن رشت رفتیم اونجا زندگیمون رو ساختیم وضعمون خیلی خوب شد و زندگی عالی داشتیم. بعد من حامله شدم و زد به سر شوهرم که مهاجرت کردیم مهتجرت کردیم و الان با یه بچه داریم از صفر زندگیمون رو دوباره میسازیم.

باورم نمیشه این همه راه باهم اومدیم و باورم نمیشه الان کجام و با چه وضعیتی گاهی دلم برای اون منطقه ایی که تو آذربایجان بودیم تنگ میشه دوست بودیم بدون هیچ مسئولیت و استرسی

آفرین موفق باشین و بمونین برا هم

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم حالت خوبه

امیدوارم که روز هات خوب گذره❤️

میخواستم که منو یه راهنمایی کنی

من خیلی دوست دارم که مهاجرت کنم آمریکا.

فعلا ۱۵ سالمه و ۲ ساله زبان رو دارم میخونم .

و امسال انتخاب رشته دارم و میخوام برم طراحی دوخت و خیلی خیلی به این رشته علاقه دارم

و میخوام یروزی اگر بشه برای بورسیه استانی ایتالیا در رشته مد و فشن اقدام کنم و اگر بشه از اونجا بتونم پلی بزنم به سمت آمریکا بنظرتون شدنی هست؟ یا خیلی هزینه میخواد؟

و خب متاسفانه با این قانون تراول بن... 

بنظرتون تا اون موقع برداشته میشه؟

بدنم خستس عجیب:)
سلام عزیزم حالت خوبهامیدوارم که روز هات خوب گذره❤️میخواستم که منو یه راهنمایی کنیمن خیلی دوست دارم ک ...

سلام عزیزم خوبین؟

اینجا برای مقطع دکترا معمولا بورس میکنن و خیلی هزینه نمیخواد 

از ترامپ هم نترسن ۳ سال دیگه تمومه اگر دوباره انتخاب نشه ولی درکل این قانونوموندگار نیست

برای مد   فشن ولی درکل فکر کنم ایتالیا جای بهتری باهش عزیزم امریکا زیاد فعال نیست تو این زمینه