2777
2789

آرامش نداریم

پدرم شخص بیخیالیه(خیلی خوبه) فقط بیخیاله

هیچی نمیگه بهش فقط میگه نکن این کارو تموم.

۱۱ ساله اینه روحیه نمونده واسمون بیچاره مادرم گریه میکنه

از پدر یکی هستیم .

همین الان دعوا کردیم سر رفیقش فردا میخوام مامانمو ببرم شکایت کنیم بخدا دیگه راهی نمونده

(از بچگی تو کمپ بزرگ شده) اراده نمیکنه ترک کنه ۲۴ سالشه

بنظرتون بریم شکایت کنیم‌ چکار کنیم‌یه چیزی بگید😔💔

خدایاشکرت❤️  کاربری دست دو نفر هست

عزیزم بفرستین کمپ اجباری همسایه مون پسره شیشه ای و هروئینی بود ۲۲  ۲۳سال معتاد بود حتی نامزدش رفت 

یکسال اجباری رفت الان 

۳۶.۳۷سالشه چه پسر خوبی شده کمک دست خانوادش وضع خوب ماشین همه چی دنبال زنه

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بفرستین کمپ اجباری همسایه مون پسره شیشه ای و هروئینی بود ۲۲ ۲۳سال معتاد بود حتی نامزدش رفت یک ...

من که نمیتونم بابام‌ نمیفرسته اجباری میگه اذیت میشه😔

از ۱۳ سالگی اعتیاد داره ؟؟ اینجا مقصر پدر و مادر هستن نه بچه روش های مدرن ترک اعتیاد رو امتحان کنید ...

ذاتا خونه نمیادکه بعضی وقتا میاد گه اذیت کنه

گفتم که مادرش طلاق گرفته فقط از پدر یکی هستیم

پدرمم شخص بیخیالیه  منم کاری از دستم‌برنمیاد

عزیزم بفرستین کمپ اجباری همسایه مون پسره شیشه ای و هروئینی بود ۲۲ ۲۳سال معتاد بود حتی نامزدش رفت یک ...

همسایه ما پسرش چندین سال معتاد بودترک کرد الان جز خیرین شهر هستش استاد دانشگاه و خداروشکر وصعشون عالیه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
من که نمیتونم بابام‌ نمیفرسته اجباری میگه اذیت میشه😔

عزیزم عیبی ندارد آینده اش لااقل درست میشه گناه داره اون دست خودش نیست نزارید آینده اش تباه شه 

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

همسایه ما پسرش چندین سال معتاد بودترک کرد الان جز خیرین شهر هستش استاد دانشگاه و خداروشکر وصعشون عال ...

اراده نداره میگه من همینم این کارمم دوس دارم 

همسایه ما پسرش چندین سال معتاد بودترک کرد الان جز خیرین شهر هستش استاد دانشگاه و خداروشکر وصعشون عال ...

دقیقا همین طوره فقط حمایت و اراده 

اون بنده خداها خودشون هم گرفتارن برادر اسی جوانه خدا رحم کنه به دل مادرش انشالله که تاپیک پاک شدن ابدیش رو بزنه و عاقبت بخیر بشه😍🥰

دقیقا همین طوره فقط حمایت و اراده اون بنده خداها خودشون هم گرفتارن برادر اسی جوانه خدا رحم کنه به دل ...

فداتشم انشالله