2777
2789
عنوان

با امام حسین قهرم😞اون منو نمیخواد

208 بازدید | 25 پست

سلام عزیزانم

خواهش میکنم گزارش نــ❌ــزن

خیلی امام حسین رو دوس‌دارم خیلی اسلام رو دوس‌دارم حقیقتش از دینم راضی هستم خداراشکر

اما دو سال هست من کلا از مراسم امام حسین محروم شدم یعنی حتی طلب نمیکنه برم توی مسجد واسش عزاداری کنم حتی این ب کنار خداوند حتی منو برای نماز نمی‌طلبه برم مسجد

توی زندگیم هم خیلی مشکلات دارم خیلی زیاد حدود ۲۰ساله (توضیح نمیدم خسته نشید)

امسال التماس کردم گفتم بزار بیام محرم مراسمت

تاسوعا رفتم خداراشکر

اما دیشب ک شب عاشورا بود😭با لباسام پوشیدم دم‌در خونه با خانواده بحثمون شد کتک‌کاری از ۱۵ پله سقوط کردم اوفتادم پایین😭(الان حالم خوبه)

دیگه کلا با حسین قهرم منو دوس‌نداره منم میگم دیگ هیچوقت باهاش کار ندارم وقتی دوسم نداره منم اصرار نمیکنم:) 

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بگردم 

عزیزدلم لازم نیس برای کسی توضیح بدی که چی رو دوست داری و چی‌رو‌نداری 

بهت حق میدم 

امیدوارم خدا کمکت کنه و بزودی نجات پیدا کنی 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
از خدا بخواه عزیزم که خودش کمکت کنه تنها کسی که میتونه مشکل مارو حل کنه و کمکمون کنه خداست

من خیلی وقته از خدا میخوام مشکلاتم حل کنه اما…

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

گلم اصن اینطور نیس تو خونه زیارت عاشورا هر روز بخون معجزشو ببینی

😞

الهی بگردم عزیزدلم لازم نیس برای کسی توضیح بدی که چی رو دوست داری و چی‌رو‌نداری بهت حق میدم امیدوارم ...

خدانکنه عزیزم زنده باشی❤

مرسی عزیزم😞

شاید می‌رفتی اون لحظه

ماشین میزد بهت تو خیابون

چرا از این دید نگاه نمیکنید که امام حسین تو رو از یه بلای حتمی مثلا تصادف نجات داده باشه ؟؟؟

امام حسین امام رئوفی هست فوق العاده رئوف 

فقط کافیه این حس تلقین منفی رو دور بریزی

و باهاش ارتباط عمیق بگیری 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

قلبم به درد اومد منم مث تو بودم همینفکرو میکردمچندسالته عزیزم

۲۱ ۲۲😞

شاید می‌رفتی اون لحظهماشین میزد بهت تو خیابونچرا از این دید نگاه نمیکنید که امام حسین تو رو از یه بل ...

آیا تصادف بهتراز کتک‌کاری و هتک حرمت به خانوادم نبود؟

خیلی دلم میخواد باهاش ارتباط بگیرم اما نمیشه یچیزایی باید دو طرفه باشه😞😞

خدانکنه عزیزم زنده باشی❤مرسی عزیزم😞

هرروز توی خونه قرآن بخونم 

توکان به خدا باشه درست میشه

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
هرروز توی خونه قرآن بخونم توکان به خدا باشه درست میشه

چشم 

التماس دعا😞❤