2777
2789
عنوان

بنظرتون برم دست فروشی

211 بازدید | 19 پست

من تو شهر قمم 

آنلاین شاپ هم دارم یعنی تازگی راه انداختم 

بنظرتون اگه ماسک بزنم برم دست فروشی توی بازارای هفتگی یا بازارای شهرمون بده ؟دیدگاه شما نسبت یمن چیه ؟

۱۸سالمه💖

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بده تو ذهنت میمونه همیشه

نیاید بیرون بی پولی بهتر از مردنه 💔 اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

مگه نیاز مندی؟

چربطی داره 

فروشنده و صندوقدار دار بودم حقوقش ام بنسبت خوب بود اما الان دیگه قرادادم تموم شد 

خواستم برا خودم کار کنم

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

چی بفروشی

لوازم آرایشی و اکسسوری 

اصلا خجالت نکش عزیزم من بجا خانوادت بهت افتخار میکنم

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

دیپلم داری؟سایتای کار یابی بگرد برا دیپلم کار هست

اره امسال درسم تموم شد

میگم خودم صندوقدار بودم و پرزنتر 

کار با سیستم و تا حدودی حسابداری بلدم 

اما آمدم بیرون الان آنلاین شاپ زذم