2777
2789
عنوان

اولین باری که دست شوهرتون گرفتن

1206 بازدید | 72 پست

اعصابم سر یه قصه ای خورده 

میخوام تاپیک عاشقانه بزنم ، حواسم پرت شه

اول خودم بگم 

من ۲۸ و همسرم ۳۱

فعلا دوران عقدیم ، یه سالی میشل، عروسی نگرفتیم 

اولین باری که دستمو گرفت ۲یا ۳ماه قبل عقدمون یود ، خانوادمون گفتن صیعه بخونیم که برای کارای آزمایش و خرید عقد و.... معدب نباشیم 

قشنگ یادمه زمستون بود ،  شب بود هوا ابری و قرمززززززز،   برف هم داشت میبارید، شهر ما یه قسمتی داره مخصوص پیاده روی و دور دوره ، ینی یه قسمت فقط برای مساله رویه ، یه قسمت که همون خیابونه برای دور دور ماشینا

(من اوایل خیلیییی کم رو بودم ، برعکس همسرم که کارکشته و پررو بود 😂، البته بعد چند وقت منم مثه اون شدم ، الان من از اون پررو ترم😂) 

دیگه داشتیم اون قسمت قدم میزدیم،  یه پالتو پوشیده بودم جیب نداشت، دستکشم عادت ندارم بپوشم 

دستام یخ کرده بود بدجورررررررررررررررررررر 

شوهرمم همینجور داشت حرف میزد راجب اتفاقات روزمره و ..... داستانا

اون جیب داشت دستاشو کرده بود تو جیبش 

یه بافت گپ پوشیده یودم زیرش ، استین اونو هی میکشیدم پایین بیاد رو انگشتام ، تا دستام گرم شه،، انقد کشیدم پایین کش رفت لباسه😂😂😂، شوهرم دید ، فهمید دستام یخ زده ، دستاشو از جیبش درآورد،  عین رمانااااااا، اول یکی از دستامو خیلیی عادی گرفت  ، یه چند دقیقه به همون حالت قدم زدیم ، ولی بعدش یه گوشه وایساد دوتا دوستام گرفت تو دوتادستاش ، 

وای خانمااااااااا نگم از حسم تو اون لحطه ، تو اون سرما از درون گر گرفتم یه لحطه ، دیدید انگار یه چیزی از قلب آدم میفته پایین ، قلبمون یه جوری میشه من دقیقاااااا همونطور شدم

من همسرم اولین پسری بود دستمو می‌گرفت ، قبلش همش فکر درس و ارشد بودم ، به پسرا رو نمیدادم،  اصن تو این فازا نبودم😂

حالا شما بگید از حس و حالتون وقتی اولین بار شوهرتون دستتون گرفت

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

یادم نمیاد اولین بار رو ولی فکر کنم قرار دوم بود یادم نیست

دو سال و خورده ای دوست بودیم زیاد دست همو گرفتیم

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، بالاخره رسیدم به کشور رویای بچگیام 💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست بودیم ازم اجازه خواست دستمو بگیره من عین ک.سخلا خندیدم🤦‍♀️😑😂 چون این چیزا عادیه تو خانواده ما منم فکر میکردم همه مثل خودمونن

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

چقد قشنگ از مسائل قشنگت اینجا نگو

به چشم زحم زیاد اعتقاد ندارم راستش 

این تامیک هم برای حال خوب خودم زدم و هم اینکه حس و حال و تجربه قشنگ بقیه رو هم بخونم

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

۱۹ سالم بود

تازه دوست شده بودیم رفته بودیم دیت اول

تو کافه دست دادیم

بیرونم که اومدیم دست همو گرفتیم راه رفتیم

اولین پسری هم نبود که دستشو گرفته بودم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

تو مراسم عقد...

وقتی خواستیم بریم سمت مهمونا

شوهرم یه لبخند دلنشین زد و بدون اینکه ازم اجازه بگیره یا چیزی دستم رو گرفت

منم یه لبخند به جواب این کارش زدم

ولی واقعا حس عجیبی داشتم

حس خوب

حس یار داشتن

و برخلاف تصوراتم که خجالتی هستم...با اعتماد به نفس کامل رفتم سمت مهمونا

و همسرم دستم رو تا زمانی که دوباره نشستیم رو جایگاه عروس و داماد ول نکرد

هر از گاهی هم صورتشو برمیگردوند سمت من و یه لبخند زیبا میزد ....

من مجردم...انشاالله بعد ها این تجربه رو با کراشم دارم🤣🤣🤣🤣

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

حالا خوشبخت شدی؟منم تو این فازا نیستم ولی حس میکنم دخترایی ک تو این فازا هستن بهتر خوشبخت میشن انگار

نمیدونم راستش 

ما فعلا دوران عقدیم ، تا اینجا که از همسرم راصی هستم ، ولی خب مونده بعد عروسی چطور بشه 

نامزدی همه چی خوبه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️