2777
2789
عنوان

شوهرم از یه قتل غیر عمد نجاتم داد

441 بازدید | 20 پست

با نامزدم که عقدیم( دوران عقدیم، عروسی نگرفتیم فعلا)  رفته بودیم بیرون ساعت ۹ونیم 

کنار خیابون وایسادیم، بریم با همسرم بستنی بگیریم( میخواستیم از این اسکوپی ها بخریم که طعماش فرق داره ، رفتم خودم انتخاب کتم )  ، تو همون خیابون نزدیک اون بستنی فروشی یه تکیه زده بودن چای میدادن ، خیلیییی شلوع بود ، نیم متر نیم متر حرکت میکردیم خیلیا چای گرفته بودن داشتن میخوردن، یه دختری از این دافا، لبای اردکی، موهای بلوند ، روسری هم نداشت ، با یه شلوار جذببببببب و تیشرت ، چای گرفته بود  دستش داشت میومد از روبرو

منم با شوهرم بستنی که گرفته بودیم داشتیم میومدیم 

یهو همون دختره نمیدونم چیشد ،کسی بهش تنه زد ، خودش پاش گیر کرد به چیزی ، نمیدونم ، خلاصه چایی که دستش بود  یکم ریخت رو دستم،( بیشترش ریخت رو بستنی که گرفته بودم دستم)  

همون لحطه نمیدونم با چه رویی برگشت بهم گفت کورییییی مگههههههه، ، یه لحطه اصن خشکم زدددددددد،باور کنید به خودم شک کردم ، به جای اینکه من طلبکار باشم اون طلبکار یود ازم 😐😐

منم اولش هیچی نگفتم ، ولی بعد دیدم پررو بازی درآورد گفتم مثه اینکه بدهکارتم شدممممممم

اونم گفت بروووووو بابا عن خانم 

اینو که گفت خیلیی زورم گرفت هررررررررچی از دهنم دراومد بارش کردم .، نامزدمم از این ور ، دوتایی کشیده بودمیش به فوش 

آخرش نامزدم دستمو به زور کشید رفتیم تو ماشین 

خیلییییی برام عجیب بود 

هنوزم تو شوکم 

اون چای ریخت رو من ولی من بدهکار شدم بهشششششش

عجب ادمای پرروی پیدا میشنننننننن

باور کنید شوهرم امشب منو از قتل عیر عمد نجاتم داد ،چون دستمو کشید بردم،  چند دقیقه بیشتر میموندم اونجا کشته بودمش دختره ی ....... رو 

تو این ۲۸سال عمرم آدم به این پررویی ندیده بودم 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این جور دخترا بحث نکن اینا ادمای درست حسابی نیستن خیلی بی حیان

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

میکشتی میشد قتل عمدچنان گفتی غیر عمد فکر کردم خدای نکرده دقت نکرده میخواستی گربه ای انسانی چیزی زیر ...

چون عصبیم کرده بود دست خودم نبود میشد غیر عمد دیگه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
من منتظر بودم بخوای با ماشین طرفو زیر بگیرس بعد شوهرت فرمونو بچرخونه

😂😂😂😂😂

این اتفاق وقتی محرد بودم کنار برادرم اتفاق افتاد

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

گلم از تو بعیده بخوای جدی بگیریش 

از سر و ریختش باید میفهمیدی 

بنده خدا از لحاظ ذهنی روحی مشکل داره

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...