2777
2789
عنوان

با یه دختری تو خیابون دعوام شد

614 بازدید | 50 پست

با نامزدم که عقدیم( دوران عقدیم، عروسی نگرفتیم فعلا)  رفته بودیم بیرون ساعت ۹ونیم 

کنار خیابون وایسادیم، بریم با همسرم بستنی بگیریم( میخواستیم از این اسکوپی ها بخریم که طعماش فرق داره ، رفتم خودم انتخاب کتم )  ، تو همون خیابون نزدیک اون بستنی فروشی یه تکیه زده بودن چای میدادن ، خیلیییی شلوع بود ، نیم متر نیم متر حرکت میکردیم خیلیا چای گرفته بودن داشتن میخوردن، یه دختری از این دافا، لبای اردکی، موهای بلوند ، روسری هم نداشت ، با یه شلوار جذببببببب و تیشرت ، چای گرفته بود  دستش داشت میومد از روبرو

منم با شوهرم بستنی که گرفته بودیم داشتیم میومدیم 

یهو همون دختره نمیدونم چیشد ،کسی بهش تنه زد ، خودش پاش گیر کرد به چیزی ، نمیدونم ، خلاصه چایی که دستش بود  یکم ریخت رو دستم،( بیشترش ریخت رو بستنی که گرفته بودم دستم)  

همون لحطه نمیدونم با چه رویی برگشت بهم گفت کورییییی مگههههههه، ، یه لحطه اصن خشکم زدددددددد،باور کنید به خودم شک کردم ، به جای اینکه من طلبکار باشم اون طلبکار یود ازم 😐😐

منم اولش هیچی نگفتم ، ولی بعد دیدم پررو بازی درآورد گفتم مثه اینکه بدهکارتم شدممممممم

اونم گفت بروووووو بابا عن خانم 

اینو که گفت خیلیی زورم گرفت هررررررررچی از دهنم دراومد بارش کردم .، نامزدمم از این ور ، دوتایی کشیده بودمیش به فوش 

آخرش نامزدم دستمو به زور کشید رفتیم تو ماشین 

خیلییییی برام عجیب بود 

هنوزم تو شوکم 

اون چای ریخت رو من ولی من بدهکار شدم بهشششششش

عجب ادمای پرروی پیدا میشنننننننن

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بیشعور خودش دست و پا چلفتی بوده تقصیر بقیه چیه

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

ببین یه بار دقیقا منم مثل تو بودم منتها زنه به مامانم فش داد من یکی زدم تو صورتش😂

شیر مادرت حلالت 

بعدش چیشد ؟؟؟ 

منم خیلیییی دلم میخواست یه جاقو بردارم لبای دختره رو حر بدم

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
ببین یه بار دقیقا منم مثل تو بودم منتها زنه به مامانم فش داد من یکی زدم تو صورتش😂

واکنش دختره چی بود؟

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

امشب ی خانوم مسنی از کنارم رد شد گفت لخت و پتیا کشور و داغون کردن

این در حالی بود من چون باردارم شکمم پیراهن ی ذره کشیده بود بالا ساق پام دیده میشد

ولی روش عبا گشاد پوشیدا بودم

برگشتم گفتم امام حسین نگذره ازتون ک اینجا هم دست از سرمون بر نمیدارید

نمیتونستم نگم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

والا خوب خودتو کنترل کردیمن‌بودم کتکش میزدماصن‌همینکه داشتم میخوندم‌تو ذهن‌خودم کتکش زدم

دلم میخواست یه چاقو بردارم لباشو جر بدم

به زمانبندی خدا شک نکن❤️