مسبر بسته بود همه ماشین پارک بود بغل دیوار. دوتا دختر پر افاده وسط راه آروم آروم راه میرفتن. بوق زدم برن کنار. نرفتن . منم راه خودم رفتم مجبور شد بره کنار بعد داد زد عجب الاغی هستی چیزی نگفتم رد شدم ولی اعصابم خورده
اگه کسی بهت توهین کرد، دیگه نباید جواب بدی. حرف مردم رو میزاری کنار و از خودت محافظت میکنی. کسی که خودشو اینطور نشون میده، به درد خوردن نداره. اعصابتو کنترل کن، به خودت زیاد فکر کن.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!