2777
2789
آزاد خودگردان یک شهر کوچیک تهش تراز ۷۲۰۰ میخواد آزاد خودگردان اتاق عمل یه شهر کوچیک تهش تراز ۷۳۰۰ می ...

مرسی ب نظرت باتراز کل ۶هزارو پانصد چیزی قبول نمیشم ؟منظورم پیرا پزشکی ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی ب نظرت باتراز کل ۶هزارو پانصد چیزی قبول نمیشم ؟منظورم پیرا پزشکی ؟

بهداشت احتمالا بتونی بری ولی پرستاری و مامایی اصلا با این تراز نمیشه رفت

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر

خواهش میکنم شاید شاید بتونی بهداشتت آزاد خودگردان یه شهرستان کوچیک بیاری

چه خبرههه

بهداشت دولتی میتونه

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر

مرسی

بنظرم به حرف ایشون گوش نده خودش از سال 402 داره کنکور میده هنوز دانشگاه نرفته

من خودم اردیبهشت 7000 بود نهایی هم 8400 میده امیدوارم دولتی بتونم بردارم

البته تیر میخوام به 9000 برسونم

به نظرت با این تراز چی قبول میشی

پرستاری دولتی میده اگه تیر به 9000 برسه پزشکی ازاد

ببخشید معدل دیپلم یا همون دوازدهم چقدر تاثیر داره ؟

شما معدلتون چنده ؟

با معدل ۹ یا ۱۰ میشه کنکور داد البته درصد کنکور بالا باشه و پرستاری دولتی یه شهر کوچیک آورد ؟

آخه از تخمین رتبه هیوا که استفاده میکنم درصدهارو که بالا میزنم و منطقه دو با معدل ۹ و ده نظام قدیم ، رتبه چهل هزار منطقه میده . میشه یه کم راهنماییم کنید اگر امیدی هست تا برای کنکور ۴۰۵ شروع کنم بخونم . من سی و دو سالمه 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

ببخشید معدل دیپلم یا همون دوازدهم چقدر تاثیر داره ؟

شما معدلتون چنده ؟

با معدل ۹ یا ۱۰ میشه کنکور داد البته درصد کنکور بالا باشه و پرستاری دولتی یه شهر کوچیک آورد ؟

آخه از تخمین رتبه هیوا که استفاده میکنم درصدهارو که بالا میزنم و منطقه دو با معدل ۹ و ده نظام قدیم ، رتبه چهل هزار منطقه میده . میشه یه کم راهنماییم کنید اگر امیدی هست تا برای کنکور ۴۰۵ شروع کنم بخونم . من سی و دو سالمه 

و اینکه نمیتونم ترمیم معدل انجام بدم اصلا شرایطشو ندارم . 

با این شرایطم میشه ؟

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"