2777
2789
عنوان

چجوری با پرستاری موفق بشم

213 بازدید | 18 پست

درسخون بودم همه ازم انتظار پزشکی دارو اینا داشتن اما سال کنکور برام مشکلات پیش اومد نتونستم بخونم خود کنکور هم خیلی سخت بود ترسیدم همین پرستاری رو هم دیگه نیارم و رفتم 

الان بعد ۷ سال پشیمونم میگم کاش میموندم حتما دارو قبول میشدم حسرتش باهام نبود 

الان من موندم و مدرک پرستاری و حقوق ۱۵ تومنی و کلی شیفت و بد‌ون تعطیلی 

چجوری تو پرستاری موفق بشم اخه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارزوی منه که پرستاری قبول شم...ازدواج اجباری داشتم توسط مامانم..بعد هم بچه دارشدمو دیگه نتونستم درس بخونم...الان که بچه ام کامل بزرگ شده قصد دارم دوباره کنکور بدم...حسرت دانشگاه به دلم موند..فقط دو ترم مترجمی زبان انگلیسی خوندم..همه میگن دیگه دیره...ولی همین که تا الان حسرت خوردم بسمه..نمیخوام تا آخر عمرم هم حسرت به دل باشم..شما هم هرکاری فکر میکنی درسته انجام بده 🫂

چی خوشحالت میکنه؟ 🤔 همونو برات آرزو میکنم هموطن عزیزم 🤲💞🫂...لطفا برای خونه دارشدنم دعا کنید 😭 چندساله شروع کردیم به خونه سازی اما هی اتفاق های بد میفته و بناییمون تعطیل میشه..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست😍...میشه لطفا برای خوشبختیم دعا کنین🙏🥹🥲🫠😘

حق داری بخدا پرستاری سخت ترین شغل کادردرمانه🥲خب مهاجرت کنخوش به حالت اون موقع درس نمیخوندن پرستاری ...

من ۷_۸سال پیش کنکور داشتم خیلی سرش سر و دست میشکوندن اکثر همکلاسیامم کسایی بودن رتبشون نزدیک پزشکی بود چون پزشکی نیاوردن پرستار شدن

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲