2777
2789
عنوان

سردرد مکرر

2671 بازدید | 41 پست

مادرشوهرم میگرن داره و از وقتی ک ازدواج کردم شوهرمم سردرد داشت اما الان ی مدته سردرداش خیلی زیاد شده.عصر ک میاد خونه سردرد داره تا شب ک بخوابه.سردردش بیشتر از پیشونی و گوشه چشمش شروع میشه حتی بعضی شبا اونقد درد داره سرشو رو بالش نمیتونه بزاره با اینکه بالشش طبی هست.من خیلی نگرانشم نمیاد دکتر بریم بهیچ وجه.چیکار کنم من؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره همین کارو میکنم میاد تو اتاق تاریک دراز میکشه سرشو ماساژ میده با شال میبنده براش اسطوخودوس دم میکنم یا روغنشو میمالم به نوک دماغش.قرص میگراستاپ و سوماتریپتان ک مادرش هم میخورد اینم میخورد ولی چون فرداش سرکار گیج و منگ بود دیگه نمیخوره.من ترسم اینه زبونم لال تومور نباشه لامصب نمیاد بریم دکتر.میگه خودم میدونم دردم چیه

دوسه فنجون پدر من چای پررررنگ یا قهوه که کافیین دارن میخوره بهتر میشه.امتحان کن.

یه جا خوندم درستارو.تو آب یخ فرو کنیدو چندبار بازو بسته کنید سردردای میگرنی خوب میشه. من هرررچی گفتم پدرم نرفت امتحان کنه!! میخوای ب شوهرت بگو امتحانش ک ضرر نداره.

و اینکه قرص ژلوفنم خوبه دیگه. ولی عادت نکنه

اره همین کارو میکنم میاد تو اتاق تاریک دراز میکشه سرشو ماساژ میده با شال میبنده براش اسطوخودوس دم می ...

خب بگو من نگرانتم

بخاطر من كه خيالم راحت شه وبدونم چيزي نيس يه دكتر بريم بد نيس.بگو اگه خودمو حرفم مهمه گوش كن بهم و بيا بريم معاينه كنه كه هيچي نيس و سالمي.بگو ميخوام از دهن دكتر بشنوم چيزي نيس😉😊

دوسه فنجون پدر من چای پررررنگ یا قهوه که کافیین دارن میخوره بهتر میشه.امتحان کن. یه جا خوندم درستار ...

همیشه چاییشو پررنگ میخوره اتفاقا.گاهی اگه قهوه بخوره ک کلا سردرد میگیره.به بعضی بوها خیلی حساسه.کارش همش با کامپیوتره عینک هم میزنه.اما باز سردرده هست.من خ نگرانم ک جدیدا زیاد شده.

من داغون میگرنم

تازگیا روزی یه پروپرانول ۱۰ میخورم خیلی کنترل میکنه

با تحقیق زیاد. فهمیدم دکترای جدید اینو میدن برای میگرن

اثرش کاهش تپش قلبه اما به صورت جانبی از میگرن پیشگیری میکنه

البته وقتی درد شروع بشه تاثیری نداره 

اما پیشگیری ه خوبی داره