مادرشوهرم میگرن داره و از وقتی ک ازدواج کردم شوهرمم سردرد داشت اما الان ی مدته سردرداش خیلی زیاد شده.عصر ک میاد خونه سردرد داره تا شب ک بخوابه.سردردش بیشتر از پیشونی و گوشه چشمش شروع میشه حتی بعضی شبا اونقد درد داره سرشو رو بالش نمیتونه بزاره با اینکه بالشش طبی هست.من خیلی نگرانشم نمیاد دکتر بریم بهیچ وجه.چیکار کنم من؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتر من گفت ژن ش رو داشتی تحت استرس فعال شده ۲۶ سالگی شروع شد اما من فشارم از درد میفته همسرم آمپ ...
منم دکتر مغز و اعصاب برام پروپرانول داد یک ماه سردرد میگرنی نداشتم اما متأسفانه افت شدید فشار خون و تنگی نفس داشتم دیگه قطعش کرد بهم سیپروهپتادین هم داد برای کنترلش ولی اونم بخاطر چاق شدن نخوردم واقعا بد دردیه منم حالت تهوع نداشتم همه ی انواع میگرن ندارن نوار مغزیم میگرن عصبی نشون داد بخاطر کارم استرسم زیاد بود دیگه کنارش گذاشتم دفعاتش کمتر شده .به بوی پنیر پیتزا ادویه ی کاری بعضی از عطرا خیلی حساسم سریع دردم شروع میشه
یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما