2777
2789
عنوان

سردرد مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 2671 بازدید | 41 پست
بفرما ایشون میگن موثره :)) حالا هرروشی ک ضرر نداره رو امتحان کنید مث همون آب یخ ک گفتم. البته غذاه ...

ممنون ادم شکمو و لجباز رو مگه میشه منع غذاییش کرد خسته ام کرده هرچی میگم اینو بخور اونو نخور بدتر لج میکنه مثل بچه ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شبا تو جاده های که راه طولانی و نور ماشین هست سردرد میگیرم 

اما روز یاد گرفتم به خورشید نگاه نکنم و عینک آفتابی بزنم 

پارکهای که لامپ زمینی داره شبا داغون میکنه منو

هر جا سر و صدا زیاده

ادکلنام دست نخورده 

مادر شوهرت چند سالشه؟

به من گفتن موقع یائسگی خوب میشه الکی گفتن؟

من شبا تو جاده های که راه طولانی و نور ماشین هست سردرد میگیرم  اما روز یاد گرفتم به خورشید نگا ...

واقعا همینطوره.مادرشوهرمم با یائسگی خیلی بهتر شد تقریبا سردرداش نصف شد شایدم کمتر.اما در کل میگن میگرن اوجش تا 35 سالگیه بعد کم کم سردردا کم میشه.

معمولا کسایی که سردرد دارن توی روده هاشون الکل زیاد تولید میشه و علتش خوردن قند و شکر شکلات و شیرنی ...

ممنونم یعنی اینا رو میگرن هم تاثیر میزاره؟شوهرم سرش ک درد میگیره نیاز ب ی چیز شیرین داره همش میگه دهنم تلخه

ممنونم یعنی اینا رو میگرن هم تاثیر میزاره؟شوهرم سرش ک درد میگیره نیاز ب ی چیز شیرین داره همش میگه ده ...

من خودم میگرن داشتم و فقط با رعایت کردن این چیزا خیلی بهتر شدم...باورت نمیشه ولی حقیقت داره...

دکتر من گفت ژن ش رو داشتی تحت استرس فعال شده ۲۶ سالگی شروع شد اما من فشارم از درد میفته همسرم آمپ ...

منم دکتر مغز و اعصاب برام پروپرانول داد یک ماه سردرد میگرنی نداشتم اما متأسفانه افت شدید فشار خون و تنگی نفس داشتم دیگه قطعش کرد بهم سیپروهپتادین هم داد برای کنترلش ولی اونم بخاطر چاق شدن نخوردم واقعا بد دردیه منم حالت تهوع نداشتم همه ی انواع میگرن ندارن نوار مغزیم میگرن عصبی نشون داد بخاطر کارم استرسم زیاد بود دیگه کنارش گذاشتم دفعاتش کمتر شده .به بوی پنیر پیتزا ادویه ی کاری بعضی از عطرا خیلی حساسم سریع دردم شروع میشه 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

این مسخره بازی ها چیه اخه

باید بره متخصص مغز و اعصاب 

نوع میگرنش تشخیص داده باشه و طبق اون قرص تجویز شه 

ب همین سادگی !

سردردهاش ب طرز عجیبی کنترل میشن و با ی استامینوفن کنترل !!!

مگه شوهرت کودکه ک در برابر پزشک مقاومت داره

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇