2777
2789
عنوان

بچها جون یه سوال

68 بازدید | 8 پست

چندروزه با مامانم همش میریم هئیت و روضه عذاداری بعد شوهرم امروز زنگ زد تو روضه بودم بهش گفتم اومدم روضه میگه مطمئنی تو بخاطر عذاداری و روضه گوش دادن میری

یعنی چی؟

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

طعنه متلک

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی شوهرت شکاکه😐😂

بدجور بهم برخورد نتونستم چیزی بهش بگم😂

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
طعنه متلک

طعنه به چی آخه 

بگو نه به خاطر نذری میرم

والا آخه چه حرفیه خورد تو پرم

بدجور بهم برخورد نتونستم چیزی بهش بگم😂

😂حق داری ولی حتما باهاش صحبت کن سوتفاهم نشه براش

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

😂حق داری ولی حتما باهاش صحبت کن سوتفاهم نشه براش

الان بهش بگم منظورت از این حرف چی بود ادم نیست باز دعوا درست میشه رسما تو خودم نگه میدارم😂