2777
2789
عنوان

بچها جون یه سوال

68 بازدید | 8 پست

چندروزه با مامانم همش میریم هئیت و روضه عذاداری بعد شوهرم امروز زنگ زد تو روضه بودم بهش گفتم اومدم روضه میگه مطمئنی تو بخاطر عذاداری و روضه گوش دادن میری

یعنی چی؟

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

طعنه متلک

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی شوهرت شکاکه😐😂

بدجور بهم برخورد نتونستم چیزی بهش بگم😂

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
طعنه متلک

طعنه به چی آخه 

بگو نه به خاطر نذری میرم

والا آخه چه حرفیه خورد تو پرم

بدجور بهم برخورد نتونستم چیزی بهش بگم😂

😂حق داری ولی حتما باهاش صحبت کن سوتفاهم نشه براش

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

😂حق داری ولی حتما باهاش صحبت کن سوتفاهم نشه براش

الان بهش بگم منظورت از این حرف چی بود ادم نیست باز دعوا درست میشه رسما تو خودم نگه میدارم😂